Antena Căutare

Soțul Andreei Bălan, fotografie de colecție cu micuța Ella și câinele Jack! Fetița se bucură de venirea primăverii!

Micuța Ella Maya, fetița Andreei Bălan și a lui George Burcea, are parte de o educație bazată pe un set de principii sănătoase.

Micuța Ella Maya, fetița Andreei Bălan și a lui George Burcea, are parte de o educație bazată pe un set de principii sănătoase.

Ella e învățată să iubească animalele, să interacționeze cu ele, să se bucure de frumusețea naturii. În plus, părinții ei și-au dorit să nu-și expună copila prea mult, pentru a-i da șansa de a avea o copilărie normală.

De curând, familia Burcea a avut parte de o ieșire la iarbă verde, într-o pădure de la marginea Bucureștiului. Micuța s-a bucurat cel mai tare, dar nici câinii familiei nu au fost mai prejos, profitând de ocazie să zburde în voie.

Actorul a publicat o fotografie cu Ella și câinele Jack, fetița fiind foarte atentă la comportamentul patrupedului. „Iubeşte animalele: Dumnezeu le-a dat gândire rudimentară şi bucurie netulburată.” – Feodor Mihailovici Dostoievski #JackZâmbãretul”, a fost mesajul care a însoțit imaginea.

Fanii au reacționat imediat, observând cât de frumos îl privește Ella pe Jack.

Emisiunea a adunat în faţă micilor ecrane peste 1.500.000 de telespectatori. Show-ul "Te cunosc de undeva!", l... Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, mai sexy ca oricând în parc: „Ești superbă, dragă mămico!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x