Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ, ora 20.00

Spectacol la superlativ! Adriana Trandafir a câștigat prima ediție din noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”

 

Cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” a debutat în mare forță cu o serie de transformări spectaculoase, ce au adus multă magie pe scenă!

Am dansat pe melodia Rihannei interpretată de de Julia Mayaya și ne-am distrat cu Lidia Buble în rolul celebrei Katy Perry!

A fost o seară incendiară în care talentul a fost cel mai important. Doar că cea mai bună transformare a fost cea a Adrianei Trandafir, care a dus totul la rang de mare artă și asta i-a adus victoria în prima ediție a acestui sezon „Te cunosc de undeva”!

Felicitări :)

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe