Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit

Alexia și Dima au cântat celebra piesă „Singing in the rain” de la Gene Kelly într-un mod fabulos, neașteptat de bine. Cum au cântat.

Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit Galerie
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit | antena 1

Alexia și Dima de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 27 aprilie 2024 s-au transformat în Gene Kelly și au creat un moment clasiv, superb.

Cum s-au descurcat Alexia și Dima în rolul lui Gene Kelly la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 27 aprilie 2024. Cum au cântat piesa „Singing in the rain” pe scenă

Alexia și Dima au creat un moment neașteptat de bun la Te cunosc de undeva, în rolul lui Gene Kelly cu Singing in the rain, pe scena emisiunii.

Jurații au avut numai cuvinte frumoase de spus despre cei doi și momentul lor:

Jurizare Alexia și Dima la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 27 aprilie 2024

„Uneori te bucuri că ești actor, voi m-ați făcut să mă bucur. Vă mulțumesc foarte mult! Minunat”, spune Cristi Iacob.

„Eu m-am emoționat. Mi-a plăcut foarte mult. A fost cam jos pentru Alexia. Vă felicit și vă iubesc din ce în ce mai mult”, spune Ozana Barabancea.

„Este unul dintre momentele icon ale cinmatografiei, îmbinat cu coregrafie și musical, a fost genială. Acest domn au fost și vor rămâne mult peste ceea ce gândim noi. Nu ați făcut decât să ne bucurați”, spune Aurelian Temișan.

„A fost un moment pe sufletul meu. Acest dansator actor era foarte energic și a încercat mereu să creeze un dans accesibil tuturor. Momentul a fost extrem de greu, știu cât este”, spune Andreea Bălan.

„Mă întrebam cum va fi pus în scenă momentul vostru. La detalii erau foarte multe, am zis să nu bifez toate detaliile, voiam 80% și ați făcut mai multe”, spune Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii... Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu se transformă în Shania Twain. Cum a arătat momentul live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x