Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!" a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public

Sâmbătă seara, "Te cunosc de undeva!" a fost lider incontestabil de audienţă, pe toate segmentele de public. Show-ul transformărilor a adunat în faţa micilor ecrane 2.066.000 de telespectatori la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă 22:18.

Sâmbătă seara, "Te cunosc de undeva!" a fost lider incontestabil de audienţă, pe toate segmentele de public. Show-ul transformărilor a adunat în faţa micilor ecrane 2.066.000 de telespectatori la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă 22:18.

Pe întreg publicul din mediul urban, Antena 1 a obţinut în minutul de maximă audienţă de la 22:19 - 13,5 puncte de rating şi 28,7% cotă de piaţă, aproape de trei ori mai mult faţă de Pro TV, care înregistra doar 5,1 puncte de rating şi 10,7% cotă de piaţă.


Emisiunea a fost lider de audienţă, nu doar la nivelul publicului din mediul urban, cât şi la nivel naţional, precum şi la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, telespectatorii alegând să urmărească transformarile spectaculoase realizate şi de această dată de campionii transformărilor: Maria Buză, Rona Hartner, Pepe, Lora, Anda Adam, Florin Ristei, Jorge şi CRBL.


Aşadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (20:30 – 23:53) o audienţă medie de 9,6 puncte de rating şi 21.8% cotă de piaţă, în timp ce Pro TV înregistra doar 6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,6%. Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, unde Antena 1 a obţinut o audienţă medie 8,2 puncte de rating şi 20,9% cotă de piaţă, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 7,9 puncte de rating şi 20,3% cotă de piaţă.

De asemenea, la nivelul publicului din toată ţara, Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 8,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18,5%, în timp ce PRO TV obţine doar 5,9 puncte de rating şi 13,3% cotă de piaţă.


În gala de sâmbătă a show-ului transformărilor, ambițioasa Lora l-a imitat pe Bruno Mars, Florin Ristei, dat bine în prealabil cu autobronzant, s-a transformat în Corina, iar cameleonicul Jorge a fost Faydee. Rona Hartner s-a îmbrăcat în costum popular și a cântat moldovenește precum Margareta Clipa, Anda Adam a intrat pentru o seară în pielea lui Khaled, iar CRBL a făcut o demonstrație de rap și a încins atmosfera cu un dans provocator, pe post de Jason Derulo. Nu în ultimul rând, Maria Buză și-a pus pălăria albă și sacoul cu paiete roșii și s-a transformat în Nelu Vlad, fondatorul și compozitorul formației Azur, și a interpretat celebra piesă “Cenușăreasa”. Invitatul special al serii a fost Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului “Mireasă pentru fiul meu”, care a imitat-o pe Cher, cu piesa “If I Could Turn Back Time”.


Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 18 octombrie 2014

Bravooo! Pepe a câştigat a şasea ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!"... Imagini NEDIFUZATE la TV! Pe ANTENAPLAY vezi cum s-au pregătit concurenţii de la TCDU pentru show...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x