Antena Căutare

Un bărbat model! Pepe îi gătește soției ciorbă de curcan

Datorită personajului pe care-l va avea de interpretat sâmbătă, 25 octombrie, la “Te cunosc de undeva!”, interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete, Pepe a învățat să pregătească ciorba de curcan. Cântam prin casă întruna “ciorbă de curcan, ciorbă de curcan”, pentru că repetam piesa, până când Raluca (n.n. soția) a zis că îi este poftă.

Datorită personajului pe care-l va avea de interpretat sâmbătă, 25 octombrie, la “Te cunosc de undeva!”, interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete, Pepe a învățat să pregătească ciorba de curcan.

Cântam prin casă întruna “ciorbă de curcan, ciorbă de curcan”, pentru că repetam piesa, până când Raluca (n.n. soția) a zis că îi este poftă. Atunci am învățat rețeta și am făcut-o… Pe lângă legume, se pun și pipote, inima, gâtul, ca să fie cât mai consistentă”, povestește concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Pentru Pepe, partitura cântecului “Ciorba de curcan” este cea mai grea de până acum de la “Te cunosc de undeva!”. “Mi se pare imposibil de cântat”, spunea el, la antrenamente.

Cum reușește el să interpreteze cântecul și ce-i transmite Ilenei Ciuculete, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x