Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

A fost crudă și rece, dar perfectă! Cea mai bună transformare a sezonului IX "Te cunosc de undeva" îi aparține Ancăi Țurcașiu

 

Anca Țurcașiu a câștigat premiul pentru cea mai bună transformare a sezonului IX "Te cunosc de undeva" cu personajul Marlene Dietrich.

 Deși nu ştie limba germană, atunci când vine vorba despre atitudine şi eleganţă, Anca este prima! I-a ieşit un moment de excepţie, iar în seara marii finale a fost din nou premiată pentru cea mai bună transformare a sezonului.

“Cel mai greu mi s-a părut felul în care a trebuit să cânt, pentru că Marlene Dietrich avea o anumită manieră de interpretare. Am repetat foarte mult acasă și am urmărit numeroase interviuri de-ale ei, ca să-i găsesc acel aer special. Ce a zis soțul meu, văzându-mă repetând pentru acest personaj? Nu-i place deloc limba germană . Oricum eu, în general, repet izolată, cu căștile pe urechi, într-o cameră, ca să mă pot concentra pe ceea ce am de făcut…”, a povestit Anca.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/tcdu, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
Povesti
Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe