Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

Avem un "DA" răspicat!?! Surpriza anului vine de la Liviu Vârciu! Cu un sărut patimaș, a cerut-o de soție pe Nicoleta Nucă!

 

Distracție și voie bună în finala sezonului IX de la "Te cunosc de undeva". Liviu Vârciu o sărută pe Nicoleta Nucă. Și se lasă cu nuntă mare, după ce același Vârciu a cerut-o de soție pe Nicoleta, în față celor prezenți pe scenă.

„Aș vrea să fii soția mea! Să zici da, și la datorii, și la bucurii! Ce zici?”, a întrebat-o Liviu, în genunchi, pe Nicoleta.

La un așa moment, se cuvinte să se încingă hora miresei, iar mirii se sărută cu foc, în uralele “nuntașilor”. Avem și nasi, pe Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, dar și domnișoară de onoare. George???

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/tcdu, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
Povesti
Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe