Antena Căutare

Două surori mizează pe telepatie în confruntarea cu Marele Zid: "Ea m-a înscris în concurs fără să ştiu"

În confruntarea cu Marele Zid, singurul atu al concurenților este conexiunea dintre ei, iar în seara aceasta două surori au venit în platoul emisiunii să demonstreze că legătura lor le poate duce către câștig. 

În confruntarea cu Marele Zid, singurul atu al concurenților este conexiunea dintre ei, iar în seara aceasta două surori au venit în platoul emisiunii să demonstreze că legătura lor le poate duce către câștig.

Ambele sunt educatoare și lucrează ca ghizi turistici, pentru că sunt pasionate de călătorit și cunoașterea altor culturi. Pe cât sunt de asemănătoare, pe atât sunt de diferite: dacă Flavia este cea calculată,Teodora echilibrează balanța cu spontaneitate și multă energie.

Cu toate acestea, prezența lor în acest concurs se datorează Flaviei, care a decis ca de data aceasta să fie cea care să ia decizii de moment și a completat formularul de casting.

Flavia și Teodora își doresc ca posibila sumă câștigată să le ofere posibilitatea unei vacanțe cu toată familia, în care să lase meseria de ghid turistic la o parte.

Mai mult, fiecare dintre concurente are un țel personal pe care vrea să-l vadă îndeplinit: Teodora vrea să construiască un adăpost pentru câini, iar sora sa visează să termine un doctorat în literatură.

Marele Zid nu iartă pe nimeni! Frații gemeni nu au găsit coordonatele către câștig... "Căderea liberă" le-a dat aripi Teodorei şi Flaviei, care simt că ”Marele Zid” va fi generos cu ele: "Nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x