Antena Căutare

„Hai, baby, am încredere în tine”! Bogdan își pune speranța în noroc și în soția sa pentru a aduna banii necesari realizării visului lor

Soții Tănase au venit la „The Wall” pentru a lupta împreună nu pentru ei, ci pentru un vis extrem de nobil: acela de a avea resursele necesare să ajute copiii săraci care nu au un acoperiș deasupra capului.

Soții Tănase au venit la „The Wall” pentru a lupta împreună nu pentru ei, ci pentru un vis extrem de nobil: acela de a avea resursele necesare să ajute copiii săraci care nu au un acoperiș deasupra capului.

Bogdan a ajuns cu mari emoții la cea de-a treia rundă a emisiunii „The Wall”, acolo unde, cu fiecare bilp lansată, speră că va aduna câștiguri substanțiale pentru a-și îndeplini visul.

Înrebările i-au pus pe soți în dificultate, dar speranța și legătura puternică dintre ei parcă i-a făcut să depășească orice obstacol.

„Hai, baby, am încredere în tine”, a zis concurentul bazându-se pe răspunsurile corecte ale soției sale.

Bilele au căzut, aducând atât câștiguri, cât și pierderi pentru familia Tănase. Totuși, optimismul l-a făcut pe Bogdan să facă față situației, chiar dacă jocul devine tot mai greu!

„El ne-a dat, el ne-a luat. Cu 0 lei am venit la mine, cu 0 lei am rămas și acum”, a zis Bogdan văzând că bilele roșii l-au lăsat fără niciun leu.

Vor reuși soții Tănase să adune o sumă cât mai mare pentru a-și vedea visul realizat, acela de a avea resursele necesare pentru a construi o casă copiilor săraci?

Runda a doua l-a trecut de la agonie la extaz pe Bogdan! Soții Tănase par mai hotărâți ca niciodată să cucerească „Marel... „Suma noastră e 0 lei. Cu asta am venit, cu asta am plecat. Dar noi ne avem unul pe altul” Soții Tănase au demonstrat tu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x