Antena Căutare

În culisele show-ului „The Wall - Marele Zid”! Cum va arăta platoul emisiunii și ce trebuie să facă un concurent pentru a câștiga

Zilele acestea este forfotă mare în Varșovia, Polonia, acolo unde se filmează intens pentru cea mai nouă emisiune de la Antena 1, pariul postului pentru grila de toamnă: “The Wall – Marele Zid”, emisiune ce începe din 13 septembrie, de la 20.00.

Zilele acestea este forfotă mare în Varșovia, Polonia, acolo unde se filmează intens pentru cea mai nouă emisiune de la Antena 1, pariul postului pentru grila de toamnă: “The Wall – Marele Zid”, emisiune ce începe din 13 septembrie, de la 20.00.

Este vorba despre o combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie, cu acţiunea plasată într-un decor impresionant şi interactiv, unde doi coechipieri trebuie să lucreze cot la cot, pentru a cuceri "Marele Zid”. Miza? Banii. Câți? Mulți. Astfel, emoţiile ajung la o intensitate incredibilă, pe măsură ce bilele roşii şi verzi cad de-a lungul zidului, determinând câştiguri impresionante sau pierderi uriaşe. Gazda emisiunii de la Antena 1 este carismaticul Valentin Butnaru, pe care telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere şi într-o altă ipostază decât cea a prezentatorului de ştiri.

Cum filmările sunt în plină desfăşurare, iată câteva lucruri din culisele show-ului de la Antena 1:

1. The Wall – Marele Zid are o înălțime de 12 metri.

2. The Wall este un format american, creat de compania lui LeBron James, celebrul jucător NBA, și Maverick Carter (SpringHill Entertainment) și Andrew Glassman (Glassman Media), împreună cu Universal Television Alternative Studio.

3. Difuzat de NBC în SUA, de TF1 în Franța, de RTL în Germania și de Telefonica în Spania, The Wall a livrat cifre foarte bune în toate teritoriile în care a fost produs. De curând, formatul a fost achiziționat și de Quebecor Content, în Canada.

4. În România, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall și Robert Lionte.

5. Filmările pentru show-ul difuzat de Antena 1 au loc în Polonia, acolo unde au filmat acest show şi gazdele. Rusia şi Australia sunt următoarele ţări care vor filma aici.

6. O echipă formată din peste 150 de persoane lucrează pentru această producţie: români şi polonezi.

7. Concurenţii care au ales să participe la emisiune au reuşit să îşi schimbe viaţa într-o singură oră! Un cuplu din Bucureşti a reuşit să câştige peste 70.000 de euro, iar unul venit din vestul ţării a ajuns deja la 80.000 de euro.

8. Suma totală a premiilor câștigate până acum depășește 300.000 de Euro.

9. Pentru că filmările durează de la primele ore ale dimineţii până seara târziu, Valentin Butnaru, prezentatorul show-ului, şi-a modificat dieta pentru a face faţă acestui ritm de lucru. Deşi în mod normal mănâncă foarte rar carne, aici a introdus acest aliment în meniul zilnic, tocmai pentru că proteinele îi dau mai multă energie.

10. Publicul prezent la show este format în majoritate din polonezi. Chiar dacă există o barieră lingvistică, Valentin Butnaru a reuşit să cucerească polonezele, fiind abordat în fiecare pauză de filmare pentru a face poze.

Urmărește galeria foto de mai sus pentru mai multe imagini din culise! Și nu uita! Emisiunea “The Wall – Marele Zid” începe din 13 septembrie, de la 20.00, la Antena 1!

The Wall, show-ul fenomen care pune în joc jumătate de milion de euro, e gata să înceapă la Antena 1. Câştigătorii pot p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x