Antena Căutare

Nervii au fost întinși la maximum! Final neașteptat în cea de-a treia ediție ”The Wall- Marele Zid”

Ana Vlad și Alexandru Daineanu sunt concurenții din ediția de aseară a show-ului fenomen, difuzat de Antena 1. Cei doi s-au înscris în competiție pentru a cuceri cele mai mari sume de la baza zidului, însă parcursul emisiunii i-a făcut să plece acasă fără niciun ban.

Ana Vlad și Alexandru Daineanu sunt concurenții din ediția de aseară a show-ului fenomen, difuzat de Antena 1. Cei doi s-au înscris în competiție pentru a cuceri cele mai mari sume de la baza zidului, însă parcursul emisiunii i-a făcut să plece acasă fără niciun ban.

Bucureștenii au folosit o strategie simplă și au avut încredere că au un as în mânecă în ceea ce privește pariul cu Marele Zid. Ana a rămas în platou pregătită să riște, iar iubitul ei a ajuns în camera de izolare sperând că va da cât mai multe răspunsuri corecte. Parcursul show-ului le-a adus la final o sumă garantată de 28.503 lei, dar și un posibil câștig obținut în platou de 188.044 lei.

Momentul semnării contractului a fost cea mai grea decizie pentru Alexandru: ,,nu știu ce să fac, aș putea să semnez pentru ce am, sau să visez la mai mult”, mărturisea acesta. Alegerea lui de a rupe contractul s-a bazat pe încrederea în strategia de joc a Anei și în răspunsurile date în camera de izolare, neanticipând ce va urma. Proba finală a celor 4 bile roșii de la sfârșitul emisiunii a fost cea decisivă. Lansate din aceeași poziție cu bilele verzi plasate de concurentă anterior, au scăzut din suma totală obținută în platou. După trei încercări nefericite, penultima bilă ce a căzut pe suma de 150.000 lei s-a dovedit a fi crucială și le-a anulat toate câștigurile. În platou, Ana rămăsese cu 0 lei, dar cu speranța că Alexandru a semnat contractul pentru suma garantată. Iubitul ei s-a hotărât să riște, a anulat contracul, și cei doi au ieșit astfel fără niciun ban din competiția cu Marele Zid.

The Wall, show-ul care schimba vieți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x