Antena Căutare

O stewardesă şi un salvator de vieţi, obişnuiţi cu situaţii-limită, vor confrunta Zidul! Sunt o echipă zi de zi!

O familie frumoasă a ajuns pe platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” şi în această seară vor încerca să facă imposibilul, posibil.

O familie frumoasă a ajuns pe platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” şi în această seară vor încerca să facă imposibilul, posibil.

Oana și Nicolae Stavre sunt o echipă și în viața de zi cu zi, fiind căsătoriți de mai bine de trei ani. Ea este însoțitoare de zbor și se hrănește cu zâmbetul și optimismul oamenilor cu care lucrează, fiind familiarizată și cu situațiile limită în care trebuie să găsească soluții contra timp. În mod evident, acest lucru constituie un avantaj imens în confruntarea Marelui Zid, însă concurenta se va baza în această seară pe alt atu.

Soțul său, Niculae este un exemplu de ambiție și generozitate, fiind inițiatorul unui proiect menit să salveze vieți. Ideea sa a plecat din dorința de a le oferi o șansă oamenilor care intră în stop cardio-respirator și a reușit cu multă determinare să înființeze primul sistem de defibrilatoare externe automate din Europa de Est, ce sunt conectate cu numărul de urgență 112. Sunt instalate în locurile publice de maximă circulație și folosite în primele minute critice, aparatele măresc șansele de supraviețuire a celui afectat cu peste 80%.

O oră de tensiune și puls crescut în fața Marelui Zid, diseară, în quiz show-ul de pe Antena 1... Soţii Stavre vor să dărâme toate zidurile pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie cu adevărat de o minune în viaţa lor! S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x