Antena Căutare

Premii de jumătate de milion de Euro pentru "The Wall - Marele Zid"

Marea premieră pe care Antena 1 o pregătește pentru această toamnă, „The Wall – Marele Zid” pune în joc premii în valoare de până la 500.000 de Euro în fiecare ediție . Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  pentru toți cei care acceptă provocarea Marelui Zid.

Marea premieră pe care Antena 1 o pregătește pentru această toamnă, „The Wall – Marele Zid” pune în joc premii în valoare de până la 500.000 de Euro în fiecare ediție . Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară pentru toți cei care acceptă provocarea Marelui Zid.

Casting-ul este în plină desfășurare,iar înscrierile se fac pe casting.a1.ro. Bazat pe întrebări de cultură generală, „The Wall” aduce în competiție soți, iubiți, frați, copii și părinți, prieteni foarte apropiați, care pot câștiga premii ce le vor schimba viața. Spre deosebire de game-show-urile obișnuite, acesta include un plus de suspans prin prisma relației dintre participanți și a faptului că nu doar răspunsurile corecte, dar și încrederea în partener pot influența câștigarea premiilor.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este un format care ține publicul într-un suspans incredibil. O combinație între quiz-show, noroc și trategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Emoțiile ajung la o intensitate uimitoare pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe.

Valentin Butnaru va prezenta “The Wall” la Antena 1: "Am mereu un zid în faţa mea, acum a apărut provocarea supremă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x