Antena Căutare

Sidonia şi Claudia au început bine prima probă! Cât au reușit să strângă la „Cădere liberă”: „Suntem aici pentru Rareș!”

Sidonia și Claudia au venit la The Wall-MArele Zid pentru Rareș, un copil inteligent, sensibil, dar care știe prea bine ce înseamnă suferința. Cum s-au descurcat cele două în prima probă a concursului, „Cădere liberă”?

„Suntem aici pentru Rareș”! Este mantra ce le încurajează pe Sidonia și Claudia, cele două concurente care au acceptat provocarea The Wall- Marele Zid.

„Trebuie să îi schimbăm ortezele. Sperăm să ajungem la o consultație în Franța, să vedem dacă are vreo șansă să își corecteze coloana, nu pentru a merge, ci, pur și simplu, pentru a nu mai face răni de la stat în șezut”, a spus Claudia, mama băiețelului.

Prima rundă, „Cădere liberă”, a fost un început în forță pentru cele două concurente! La final, pe zid era suma de 3.031 lei!

Sidonia și Claudia, „fetele de la IT”, au venit la The Wall- Marele Zid, pentru Rareș, un copil greu încercat de soartă:... Au riscat și au pierdut tot! Sidonia și Claudia au plecat de la „The Wall-Marele Zid”, fără niciun ban: „Nu avem zero, n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x