Foto de senzaţie! Dacă ai fost fan REBELDE trebuie să vezi fotografiile astea! Cum arată acum băieţii din trupa RBD. Sunt de nerecunoscut

 
+11 click pentru
galerie

În anii 2000, telenovela "Rebelde" făcea furori în întreaga lume iar cei trei băieţi din trupa RBD au furat inimile a milioane de adolescente. Dacă şi tu ai avut un poster cu ei lipit pe uşa de la şifonier, atunci trebuie să vezi imaginile acestea

Christopher von Uckermann - DIEGO BUSTAMANTE: Christopher a decis să renunţe la muzică şi a ales să continue doar cu actoria. Din 2009 până în 2012 a interpretat rolul unui magician în serialul "Kdabra", iar din 2016 a revenit pe micile ecrane, în producţia "2091".

Alfonso Herrera - MIGUEL ARANGO: Pe lângă rolurile de succes din telenovelel, acesta a reuşit să dea lovitura şi în Statele Unite. Cel mai important, acesta s-a căsătorit anul trecut si a devenit tatăl unui băieţel.

Christian Chavez - GIOVANNI MENDEZ: De când a părăsit trupa RBD, artistul a fost implicat în mai multe scandaluri, ba chiar a încercat să se şi sinucidă. Este, însă, singurul care şi-a continuat cariera în muzică. 


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe