Antena Căutare

Mirela Vaida le aduce telespectatorilor ediţii speciale de Sărbătoare Acces Direct

De Paşte, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor o serie de ediţii speciale ale emisiunii Acces Direct. În Vinerea Mare, interviurile vor sta sub semnul emoţiei, în vreme ce în a doua şi a treia zi de sărbătoare, ediţiile speciale vor sta sub deviza .

colaj foto cu mirela vaida in rochie rochie stand alaturi de invitatii sai la emisiunea acces direct Galerie
Descoperă ce surprize a pregătit Mirela Vaida în edițiile speciale ale emisiunii Acces Direct | Antena 1

În Vinerea Mare, de la ora 16:00, la Antena Stars, vedetele se destăinuie. Artiştii vin împreună cu copii lor, în premieră la Acces Direct, într-o emisiune emoţionantă, cu poveşti de viată deosebite şi dezvăluiri în premieră.

Mirela Vaida a pregătit un program special de Paște, la emisiunea Acces Direct de la Antena Stars

Tot vineri, telespectatorii vor putea afla cum întâmpină artiştii sărbătorile pascale. Angela Rusu, împreună cu fetiţa ei, Măriuca, în vârstă de doi ani şi soţul, Marius, în premieră în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, Gelu Voicu împreună cu micuţii lui, Vlăduţ şi Sofia, dar şi Alexandru Pop, Codruţa Rodean, Marian Cozma şi Laura Olteanu.

Citește și: De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct, în ediția de ieri. Ce a apărut pe contul de Instagram al prezentatoarei

În a doua zi de Paşte, de la 15.45, la Antena Stars, Mirela Vaida, alături de aşii comediei, Valentina Fătu şi Vasile Muraru, aduc voia bună în casele românilor, iar artiştii dau startul petrecerii. Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Sanda Ladoşi, Mălina Avasiloaie, Vali Vijelie, Gelu Voicu, Florin Vasilică, Aurora şi Săndel Mihai, Constantin Enceanu, Maria Buză şi taraful George Pătraşcu sunt o parte dintre artiştii care le vor aduce telespectatorilor muzică de petrecere din toate zonele ţării, tradiţii de Paşte şi multă voie bună.

Citește și: De ce Mirela Vaida nu-și lasă copiii să se uite la Acces Direct, când ea este la tv. Explicația prezentatoarei tv a uimit publicul

Şi în a treia zi de Paşte, petrecerea între prieteni continuă în platoul Acces Direct, începând cu ora 16:00, cu un număr impresionant de artişti. Georgiana Lobonţ, Raoul, Nelu Vlad, Gabriel Cotabiţă, Maria Cârneci, Nicu Paleru, Daniela Condurache, Jean de la Craiova, Mahala Rai Banda sunt doar câţiva dintre artiştii care s-au alăturat petrecerii găzduite de Mirela Vaida, pe platoul emisiunii Acces Direct, la Antena Stars.

(P) 3 motive pentru care cărțile de citit sunt un cadou ideal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x