Antena Căutare

A inceput lupta pentru Marele Premiu

Emotiile depasesc orice limite. Daca ar fi liniste, s-ar putea auzi ticaitul inimilor lor. Acum, mai mult ca niciodata, ei trebuie sa-si dovedeasca experienta si experienta.

A inceput lupta pentru Marele Premiu Galerie
Nico LONTRAS
Emotiile depasesc orice limite. Daca ar fi liniste, s-ar putea auzi ticaitul inimilor lor. Acum, mai mult ca niciodata, ei trebuie sa-si dovedeasca experienta si experienta.

Fiecare este pus sa gateasca un antreu, un fel de baza si un desert. Insa retetele si ingredientele sunt la alegerea lor. Totul in trei ore.
Articolul continuă după reclamă
Competitia este competitie, insa cei doi finalisti se ajuta reciproc.
„Intre Giovanni si Lontras o sa fie o mare lupta. Fiecare a pregatit deja o surpriza.” E de parere Joseph Hadad.
„Niciodata nu trebuie sa renunti atunci cand ai un vis si niciodata nu trebuie sa te gandesti ca e imposibil. Pentru ca imposibilul este posibil.” spune Giovanni Piselli.

Imaginatia este pusa la incercare. Mainile sunt pusa la treaba. Bucataria nu are limite si nici nu trebuie sa aiba in aceasta MARE FINALA.
Atat Nico Lontras cat si Giovanni Piselli scriu acum o carte de bucate.
„Oamenii astia nu au ajuns de pomana in finala. Pe oamenii astia, peste 10 ani, eu ii vad departe. Pentru ca sunt muncitori. Ii vad ca pe niste oameni invingatori, pasionati. Eu sunt bucuros ca i-am cunoscut.”

Timpul curge, focul arde, mainile nu stau o clipa, mintea zboara, greselile sunt inevitabile, amintirile ii napadesc, dar zambetele sunt prezente pe buzele lor.
Ei sunt finalistii Top Chef... Prima degustare: Nico Lontras castiga!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x