Antena Căutare

Adrian Iuriciuc, despre ce a insemnat experienta "Top Chef" pentru el

Specializat in bucataria fusion, Adrian Iuriciuc este unul dintre cei 24 de bucatari profesionisti care au avut curajul sa se alinieze la start in primul sezon "Top Chef"

Adrian a cucerit nume grele de peste Ocean si nu numai, gatind pentru Nicole Kidman, Natalie Portman sau Regele Mihai.

De meseria de bucatar s-a indragostit in 1992 cand, plecat intr-un stagiu militar, s-a imprietenit foarte tare cu bucatarii si s-a oferit sa ii ajute. Cand s-a intors, a urmat cursuri de profil si s-a specializat in bucataria fusion.

Experienta "Top Chef" a fost una de neuitat pentru bucatar. "Am spus tot timpul si o repet de fiecare data cand am ocazia. Pentru mine, "Top Chef" ramane ceva unic in viata mea. Aici am intalnit oameni minunati din aceasta breasla. Am ramas prieten cu toti, iar cu cativa dintre ei mai comunic si in prezent".

Dupa terminarea filmarilor, Adrian recunoaste ca a trait o perioada sub frenezia emisiunii. "Imediat dupa emisiune inca mai traiam euforia concursului. Dupa filmari, a urmat o serie de evenimente culinare la care am luat parte, dar si o promovare profesionala".

Acesta recunoaste ca asteapta cu nerabdare noul sezon, doreste sa ii vada pe bucatari la treaba si sa fie placut surprins. Un sfat pentru concurenti: "Gatiti! Gatiti! Si iar gatiti!".

Coaste de porc in bere a la Nicolai Tand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x