Antena Căutare

"Cel mai frumos e sa castigi pe muchie de cutit. Atunci simti ca traiesti!"

Chiar daca Robert Carstea a fost eliminat, nu inseamna ca cei 23 de bucatari ramasi in competitia Top Chef pot rasufla usurati. Primul concurent care va intra la Duel este Dan Bogatu, care i-a dezamagit pe cei trei jurati la proba individuala. Sa vedem care va fi oponentul lui...

"Cel mai frumos e sa castigi pe muchie de cutit. Atunci simti ca traiesti!" Galerie
Dan Bogatu la Duel

Chiar daca Robert Carstea a fost eliminat, nu inseamna ca cei 23 de bucatari ramasi in competitia Top Chef pot rasufla usurati. Primul concurent care va intra la Duel este Dan Bogatu, care i-a dezamagit pe cei trei jurati la proba individuala. Sa vedem care va fi oponentul lui...

Robert Gheorghe scapa ca prin urechile acului. Editia aceasta nu se numara printre cei mai slabi concurenti, insa primeste o avetizare cat se poate de serioasa de la Tudor Constantinescu: “Este ultima oara cand voi accepta greseli si un preparat mediocru precum al tau!”.

Juratii sunt duri: cand nu sunt multumiti de cineva, nu pierd timpul. Marius Marincas este urmatorul vizat. Nicolai Tand intreaba retoric: “De ce m-ai facut de ras?”. Fara menajamente, Chef Hadad il informeaza: “Marius, esti la Duel”.

Fata in fata, la duel. Marius Marincas si Dan Bogatu. N-au decat sa isi ascuta cutitele si sa vada care din ei e mai bun, cum bine spune cel din urma. Fiecare extrage cate un cutit, pe care se afla provocarile: hamburger si shaorma. Insa concurentii au parte de o surpriza; nu trebuie sa gateasca preparatele, ci, folosind ingredientele clasice pentru cele doua feluri de mancare, sa prepare un produs de top, care sa ii impresioneze pe juratii Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Au la dispozitie doar 20 de minute.

Timpul e scurt, iar presiunea e mare. Cei doi se hotarasc totusi ce vor gati, folosind ingredientele pe care le au la dispozitie.Dan Bogatu a ales o reteta mediteraneeana: mini steak cu sos tzatziki pe carpaccio de rosii. Marius Marincas a optat pentru un preparat simplu, dar de efect: fasii de vita cu salata Tabouleh si sos de mustar cu castraveti murati.

Nicolai e mandru de Marius, care pare sa se fi mobilizat pe ultima suta de metri. Insa juratul e usor dezamagit de celalalt concurent, Dan, care nu a folosit toate ingredientele pe care le avea la dispozitie. Asadar, votul sau merge catre Marius.

Tudor Constantinescu pare sa incline balanta in cealalta parte. El il avertizeaza pe Marius: "Pentru un Chef, cultura e totul!". Ii acord votul de incredere lui Dan, care, in ciuda presiunii extreme, a reusit sa vina cu "un preparat simplu, curat".

Verdictul final e in mainile lui Chef Joseph Hadad, cel cu 33 de ani de experienta culinara la nivel inalt. E dezamagit de amandoi concurentii, se astepta la mai mult. In cele din urma, votul hotarator merge la... Dan Bogatu, care a avut "un preparat foarte bun si foarte aromat, in timpul foarte scurt pe care l-au avut la dispozitie". Marius Marincas nu a fost suficient de bun pentru Chef Hadad, pentru ca "a stricat o jumatate de kilogram de carne. N-a avut gust!".

Desi 22 de concurenti raman in concurs, cel mai fericit e, de departe, Dan Bogatu. "E mai frumos sa castigi pe muchie de cutit. Simti ca traiesti!", spune el, emotionat.

Nu rata o noua editie Top Chef, cel mai taios show de cooking, luni, de la 20.30, numai la Antena 1!

Top Chef are cel mai taios juriu: Robert Carstea, primul eliminat... Top Chef - cel mai taios cooking show, cu premii de exceptie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x