Antena Căutare

Cele mai cunoscute ceaiuri

Indiferent de tara, ceaiul este popular pentru nenumaratele beneficii pe care le aduce sanatataii. La nivel mondial, cele mai cunoscute ceaiuri sunt cel negru, alb, verde si de plante.

Indiferent de tara, ceaiul este popular pentru nenumaratele beneficii pe care le aduce sanatataii. La nivel mondial, cele mai cunoscute ceaiuri sunt cel negru, alb, verde si de plante.

1. Ceaiul negru reprezinta 75% din ceaiul baut la nivel mondial. Acesta este si tipul de ceai cu cea mai mare concentratie de cafeina, aproximativ 40 de miligrame la o ceasca. Sa nu uitam de cantitatea mare de antioxidanti care ajuta la scaderea colesterolului. Cercetarile au aratat ca trei sau mai multe cesti de ceai negru pe zi micsoreaza riscul de atac cerebral cu 21%.

2. Ceaiul verde are o aroma mai delicata, concentratia de cafeina fiind mai mica, respectiv de 25 de miligrame la o ceasca. Ceaiul verde ajuta la protejarea organismului in fata unor boli de inima si chiar a cancerului. Un studiu recent a aratat ca o ceasca de ceai verde pe zi scade riscul bolilor cardiovasculare cu 10%.

3. Pe locul al treilea se afla ceaiul alb. Motivul? Contine o concentratie mult mai mica de cofeina ( 15 miligrame la o ceasca) si ofera o serie de beneficii la nivel cardiovascular.

4. Ceaiurile de plante sunt foarte cunoscute in intreaga lume. Acestea acopera orice poate fi infuzat cu apa fierbinte si nu provine din frunzele de ceai. Ceaiurile de plante includ ierburi, flori, fructe de padure, condimente, radacini, fructe sau alte surse florale.

Cele mai cunoscute dressinguri de salata... De la tamplar, la chef bucatar - Nicolai Tand la un pas sa isi piarda un deget, riscandu-si intreaga cariera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x