Antena Căutare

Cele mai cunoscute dressinguri de salata

Daca in Romania, cel mai popular dressing pentru salate este o simpla combinatie de ulei, otet si sare care nu ofera prea multa savoare, in Europa de Sud, de exemplu, sosul vinegreta este foarte utilizat.

Daca in Romania, cel mai popular dressing pentru salate este o simpla combinatie de ulei, otet si sare care nu ofera prea multa savoare, in Europa de Sud, de exemplu, sosul vinegreta este foarte utilizat.

Iata cele mai faimoase dressinguri de salata:


1. “O mie de Insule”: este un sos facut de obicei din maioneza, ketchup, tabasco si legume taiate fin, cum ar fi muraturi, ceapa, ardei gras si masline verzi. Uneori, se adauga si ou fiert tare taiat fin.

2. Blue Cheese Dressing: este un sos popular in America si este preparat, de obicei, din maioneza, smantana, branza cu mucegai, lapte, otet, pudra de usturoi si mustar.

3. Dressingul Italian: e un sos asemanator cu vinegreta, format din apa, ulei, otet sau suc de lamaie, piper, ceapa maruntita si ardei gras, zahar, usturoi, oregano, fenicul, sare si marar. E cel mai cunoscut, desigur, in Italia.

4. Dressing din usturoi si iaurt: e un sos perfect pentru salate, continand iaurt, un catel de usturoi zdrobit si doua linguri de otet de vin alb.

5. Sos cu mustar: un mare avantaj al acestui dressing este ca nu ingrasa. Contine mustar de calitate, ulei de masline, zeama de lamaie si putina miere de albine.

Tort cu ciocolata,nuci si coniac... Cele mai cunoscute ceaiuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x