Antena Căutare

Chef Hadad în calitate de invitat special la "Next Star"

Chef Joseph va deveni jurat pentru o seară la Next Star, alături de Daniel Buzdugan și Mihai Morar

Chef Joseph va deveni jurat pentru o seară la Next Star, alături de Daniel Buzdugan și Mihai Morar

Patricia, una dintre concurentele din ediţia de astăzi de la ”Next Star”, show difuzat de ANTENA 1, de la ora 20.30, este fan declarat “Top Chef”, cea mai importantă emisiune culinară din România. Dintre juraţii show-ului culinar, fetiţa îl preferă pe Chef Hadad.

Pe scena de la “Next Star”, concurenta i-a mărturisit lui Dan Negru ca şi-ar dori să-l poată întâlni pe celebrul chef pentru a o ajuta în prepararea unor reţete. Nu mică i-a fost mirarea când în platoul de filmare şi-a făcut apariţia juratul de la “Top Chef”, Chef Hadad, iar Patricia i-a sărit în braţe de fericire: “Mă bucur mult când văd copii pasionaţi de gătit pentru că eu cred că încă din copilărie se formează cultura pentru o alimentaţie sănătoasă, pentru gust şi rafinament. Mi-ar plăcea ca Patricia să fie invitata mea la restaurant, la Joseph Restaurant, şi timp de trei zile să gătim împreună câteva dintre reţelele mele”, a declarat Chef Hadad.

Tortul curcubeu, o idee pentru o aniversare colorată... New look pentru Florentina Lazăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x