Antena Căutare

Daniela, fiica mai mare a lui Chef Hadad, pregateste dulciuri, dupa caietul mamei sale

Chef Joseph Hadad, unul dintre cei trei jurati ai celei mai savuroase competitii gastronomice a momentului, Top Chef, emisiune ce va debuta lunea aceasta, de la 20:30, la Antena 1 isi creste singur cei trei copii, care au mostenit pasiunea pentru bucatarie de la ambii parinti. Daca micuta Lipaz nu rateaza ocazia de a intra in bucatarie alaturi de tatal sau si de a experimenta impreuna noi retete, Daniela, fata cea mare e deja experta: “Gateste si ea acum dupa caietul cu retete ramas de la mama ei, Gila, sotia mea, care a fost o bucatareasa foarte buna, specializata pe salate si cofetarie. Facea torturi de ciocolata, biscuiti...”

Antena 1 le readuce telespectatorilor in aceasta toamna cel mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari din Romania. Dintre acestia, doar unul singur poate pleca acasa cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui sa-si demonstreze indemanarea, cultura culinara, creativitatea si adaptabilitatea in cele mai inedite situatii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.

Geniile artei culinare: Luke Thomas, cel mai tanar Head Chef din Marea Britanie si Flynn McGarry, americanul de 13 ani c... Pizza de casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x