Antena Căutare

Duel intre maestri: Juratii Top Chef au gatit trei preparate rafinate, la Acces Direct

Cei trei membri ai juriului Top Chef au facut o demonstratie de maiestrie in platoul emisiunii Acces Direct. Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand au pregatit trei feluri de mancare exclusiviste, demne de cel mai taios show de cooking din Romania.

Duel intre maestri: Juratii Top Chef au gatit trei preparate rafinate, la Acces Direct Galerie
Cel mai taios juriu de la TV: Tudor Constantinescu, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand

Juratii Top Chef au folosit ca ingrediente de baza carne de caprioara, ton rosu si homar.

Tudor Constantinescu a preparat un medalion de caprioara cu carpaccio de cartofi si mere coapte. Inspirat de cea mai recenta vacanta la munte, bucatarul a montat preparatul pe un platou in asa fel incat sa semene cu un tablou de toamna.

Chef Joseph Hadad a contracarat cu sashimi din ton rosu cu morcovi, ceapa verde, crema de ghimbir si spuma de wasabi cu iaurt, toate montate pe piatra.

Nici Nicolai Tand nu s-a lasat mai prejos, asa ca a impresionat cu un fel de mancare pe baza de homar, insotit de salata valeriana, ceapa rosie fiarta in otet, caju, rosii cherry si, secretul lui, vinegreta de trufe. Desi pare complicat, acest fel de mancare poate fi preparat si acasa, nu doar in bucatariile restaurantelor. "Mie-mi plac mancarurile simple si gustoase. Oricine poate face mancarea asta", a declarat Nicolai Tand.

S-a cerut experienta, imaginatie, surprize. Trei au dezamagit si au avut parte de cea mai taioasa eliminare!... Top Chef, un show cu greutate! Uite cate tone de ingrediente au fost folosite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x