Antena Căutare

Duelul necunoscutelor: Mirela și Răzvan

Finalul competiției ne aduce, după cum ne-a obișnuit, o nouă condamnare la duel

Finalul competiției ne aduce după cum ne-a obișnuit o nouă condamnare la duel. De data aceasta personajele principale sunt Mirela Ivașcu și Răzvan Cruceanu.

Cei doi au de trecut o probă care este precum o ecuație cu multe necunoscute, așa cum le descrie Alina duelul. Aceștia au de ales dintre o grămadă de conserve fără etichetă, trei produse, pe care să le folosescă la preparatul lor. Timpul de care beneficiază este de o oră, pentru a realiza un fel principal, folosind și alte ingrediente din cămară. Condiția este ca vedeta să fie conținutul conservelor alese.

"E intrigant să nu știi ce gătești. E provocator! M-am ghidat după nivelul de lichid din interior.", mărturisește Mirela tactica sa în acest duel.

"Indiferent ce aș avea tot o să iasă un preparat de top!", afirmă extrem de încrezător Răzvan.

Cei doi își aleg conservele și fiecare are parte de surprize. Mirela nimerește mix de legume, porum și inimă de palmier, iar Răzvan are norocul de a da peste roșii în bulion, salată de legume și fasole boabe cu sos de tomate.

Pentru a scoate din anonimat gustul de conservă, Răzvan folosește legume proaspete pentru salată.

Chef Hadad o încurajează pe Mirela, care a fost dezamăgită de intrarea la duel, iar Nicolai vine și el cu câteva sfaturi.

În tabăra lui Răzvan. iahnia este la ea acasă. Chef Nicolai îi sugerează să transforme iahnia într-o pastă și să o asocieze cu scoici Saint Jacques, lucru de care concurentul nostru ia seamă.

După ce proba de încheie și spiritele se liniștesc urmează degustarea preparatelor finale.

Mirela a pregătit "Creveți în stil asiatic cu inimă de palmier", fiind mulțumită de ce a ieșit.

Chef Nicolai remarcă aranjamentul realizat în stilul lui Joseph, pe care Mirela l-a copiat pentru această probă. "Și mie îmi place să aranjez farfuria așa, în stilul mediteraneean al lui Joseph."

Chef Tudor remarcă faptul că Mirela a gătit "simplu, dar un ansamblu deosebit de plăcut. Are gust, culoare. Bravo Mirela!", în timp ce Hadad consideră că inima de palmier ar fi putut suferi câteva imbunătățiri.

Răzvan a pregătit "Scoici Saint Jacques cu potpuriu din creme de legume și chipsuri din prosciutto"

Chef Nicolai apreciază aspectul preparatului, dar se teme să nu fie prea multă afumătură. După ce gustă însă, remarcă gustul extrem de bun.

Chef Tudor recunoaște că Răzvan nu prea a avut "mână bună" pentru conserve, dar îl apreciază afirmând "Nici eu nu știu dacă m-aș fi descurcat din trei conserve să fac o așa farfurie."

Cu toate acestea, Chef Hadad îi anunță decizia finală. Răzvan Cruceanu părăsește competiția, deși ambele preparate au fost slabe, însă cel al Mirelei a fost puțin mai delicat.

Astfel, rămân în competiție doar șapte concurenți.

Concurenţii au gătit pentru echipa de la iComedy!... Competiția culinară s-a încheiat luni cu un divorţ şi o eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x