Antena Căutare

Fetita juratului Top Chef, Nicolai Tand, pasionata de moda la nici trei anisori

Un nou sezon Top Chef, din 21 octombrie, de la 20:30, la Antena 1.

Nicolai Tand face din nou echipa cu Chef Joseph Hadad si Tudor Constantinescu in juriul celui de-al doilea sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, emisiune difuzata din 21 octombrie, de la 20:30, la Antena 1. De la terminarea filmarilor pentru primul sezon al emisiunii si pana acum, in viata juratului s-au schimbat multe lucruri: s-a casatorit cu Monica, iubita lui alaturi de care avea o minunatie de fetita, Ilona, iar in februarie, familia lor s-a marit cu inca un membru, baietelul Iancu.

„Sunt un barbat implinit, am un fecior si o fetita, o femeie minunata, altfel spus, o familie frumoasa!” a declarat juratul Top Chef, care recunoaste ca pe zi ce trece este tot mai uimit de micuta Ilona, care fermecata de mama sa, se transforma intr-o fashion victime, la nici trei anisori. Ilona este foarte atenta si isi alege deja singura hainutele, de cele mai multe ori alegand accesoriile mamei. „Cred ca orice copil poarta hainele mamei. A vazut-o pe Monica aranjandu-se, i s-a parut interesant si a atras-o” a povestit Nicolai, pentru ca Monica sa completeze: „Seamana mult cu mine, are in gena pasiunea pentru moda, e foarte atenta la culori si la modul in care isi accesorizeaza hainutele. Si eu eram la fel cand eram mica, ba mai mult, luam pantofii cu toc ai mamei si ieseam cu ei la plimbare.”

Din 21 octombrie, Antena 1 le readuce telespectatorilor mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari din Romania. Dintre acestia, doar unul singur poate pleca acasa cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui sa-si demonstreze indemanarea, cultura culinara, creativitatea si adaptabilitatea in cele mai inedite situatii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.

Reteta: Minunatele eclere... VIDEO! Planta care face si cartofi si rosii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x