Antena Căutare

Juratii Top Chef au tinut piept celor mai sexy asistente TV! Cine a castigat confruntarea de 5 stele

Cei trei maestri de la Top Chef, Nicolai Tand, Joseph Hadad si Tudor Constantinescu, au avut parte, la Un show Pacatos, de o confruntare de zile mari. Ei au gatit alaturi de cele mai sexy asistente TV.

Galerie
Juratii Top Chef au tinut piept celor mai sexy asistente TV - partea I

Cei trei maestri de la Top Chef, Nicolai Tand, Joseph Hadad si Tudor Constantinescu, au avut parte, la Un show Pacatos, de o confruntare de zile mari. Ei au gatit alaturi de cele mai sexy asistente TV.

Invitati in platourile emisiunii Un show Pacatos, cei trei bucatari Top Chef au gatit alaturi de frumoasele asistente. Astfel, Nicolai Tand a facut echipa cu Rodica Miron, Joseph Hadad cu Daniela Crudu, iar Tudon Constantinescu cu Iuliana Luciu.

Maestrii Top Chef s-au aratat extrem de amuzati de moment, mai ales ca asistentele nu stiau deloc sa gateasca. Drept dovada, Rodica Miron l-a intrebat pe Nicolae Tand: "Ce e ala rizotto?", atunci cand bucatarul si-a prezentat reteta. Totusi, echipa lor a reusit sa termine prima preparatul.

Daniela Crudu s-a luptat din greu cu langustinele pe care le-a pregatit chef Joseph Hadad, dar rezultatul a fost spectaculos. Iuliana Luciu a parut ca se descurca mai bine alaturi de Tudor Constantinescu care a gatit un frumos pantof de ciocolata umplut cu mousse.

La final, cei trei maestri au fost multumiti de asistentele lor, care au mai invatat cate putin din tainele bucatariei.

Top Chef, editia a treia: gatit a la carte, tensiuni si presiuni de nesuportat... Maria Ungureanu atacata cu un cutit de un angajat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x