Antena Căutare

Jurizarea primei probe aduce o nouă surpriză în competiție

Proba picnicului se încheie și concurenții sunt chemați să își prezinte preparatele în fața Chefilor

Proba picnicului se încheie și concurenții sunt chemați să își prezinte preparatele în fața Chefilor.

Alex Iacob este primul scos "la lecție". Acesta a pregătit un calzone cu sos de roșii, proaspăt și aromat și baba au rhum, un preparat franțuzesc, extrem de apreciat de Chef Hadad. Cu toate acestea, Tudor remarcă faptul că nu a folosit rom în compoziție.

Daniel Grosu a pregătit burgeri, un preparat care a făcut furori în fața Chefilor. Nicolai a afirmat că îl mănâncă din priviri, recunoscând că și-ar deschide o afacere cu concurentul Top Chef, care a reușit să se încadreze perfect în bugetul probei.

"Sunt foarte pofticios! Când mănânc o mâncare îmi imaginez deja cine a preparat-o și cum. Acum mă simțeam în America!", remarcă cu poftă Nicolai.

Ceilalți Chefi s-au amuzat pe seama lui Nicolai, fiind extrem de mirați cum poate acesta să mănânce atât de mult, fără să se îngrașe.

Mirela este următoarea chemată în fața juriului. Aceasta a pregătit un cheesecake sărat cu brânză de capră și morcovi, un desert dulce cu mere verzi și un aluat cu smochine și alune de pădure. Chef Nicolai remarcă însă că sosul Mirelei nu a ieșit tocmai bine.

Alexandra Leon a realizat o tartă cu pui, spanac și brânză, muffins cu roșii uscate, brânză și busuioc și un deep iranian, un amestec de iaurt de capră cu sfeclă și mentă. Deep-ul iranian a fost cel mai apreciat, Chef Nicolai considerându-l ideal după ce a gustat deja preparatele a patru concurenți.

Florentina a realizat o tartă cu dovlecei, ricotta, parmezan și pui, iar ca desert a preparat gogoși. Ea a fost lăudată de Chefi pentru preparate și organizare, Chef Nicolai aproape plecând cu platourile în brațe, într-o demonstrație de ieșire la picnic.

Istvan s-a prezentat în fața juriului cu gazpacho, salată cu dressing de muștar și roșii cherry, Tropita cu mozzarella și spanac, Genoise cu caramel și ciocolată pentru desert și limonadă.

Chef Tand este nemulțumit de prestația lui Istvan, afirmând că este prea multă prăjeală în preparatele sale, în timp ce Hadad a remarcat că Istvan nu prea a fost în pielea sa ediția aceasta.

Mihai Irimia încheie apoteotic seria de preparate pentru picnic. El a realizat un kish cu varză de Bruxelles și anidve, chipsuri de casă, tortillas cu brânză, legume și parizer italian și milkshake de banane.

Tand apreciază faptul că Mihai s-a gândit la preparate ideale pentru copii, iar Tudor a remarcat "Școala belgiană" care și-a pus amprenta pe preparatele concurentului, fiind mândru că amândoi împărtășesc această pasiune.

Jurizarea se termină cu Istvan chemat în fața juraților. Să fie el, oare, cel trimis la duel?

Daniel și Mihai sunt concurenții care s-au remarcat în cadrul primei probe. Aceștia au fost desemnați căpitanii echipelor de la proba următoare. Astfel, Daniel va lucra alături de Flori și Mirela, în timp ce Mihai îi are ca și colegi de echipă pe Alexandru Iacob și Alexandra Leon.

Daniel face schimb de experiență cu Chef Tudor... Istvan Vereș, duel neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x