Antena Căutare

Nicolai Tand: "Taiem in carne vie, aici, si la propriu si la figurat!"

Nicolai Tand, unul dintre cei trei jurati Top Chef, marturiseste pentru revista GoodFood ca ii place competitia si ca vrea sa transmita mai departe tot ceea ce a invatat el in Franta.

Nicolai Tand, unul dintre cei trei jurati ai emisiunii Top Chef, marturiseste pentru revista GoodFood ca ii place competitia si vrea sa transmita mai departe tot ceea ce a invatat el in Franta.

Intrebat care este cea mai mare greseala pe care o poate face un bucatar, juratul declara, usor amuzat: "O, pai sunt mai multe greseli, dar cel mai mult ma deranjeaza cand se arunca, nu ai voie sa arunci nimic in bucatarie, se gateste cu totul."

Pentru Nicolai, un preparat reusit trebuie sa fie complet, sa imbine armonios un aspect placut, culoare si volum cu un gust desavarsit. Preparatul sau preferat este cel care te invita sa il mananci: "Imi place sa ma indemne farfuria, sa o descopar", spune el.

Juratul marturiseste ca ii place sa deguste si sa incerce intotdeauna preparate noi, care sa il surprinda si sa fie prezentate intr-un "ambalaj" impecabil. De la o slaninuta cu rosii si ceapa la antricot si stridii, juratul Tand este foarte deschis cand vine vorba de meniul personal. Se poate intampla, de asemenea, sa nu ii placa un anume preparat, dar sa ii mai acorde inca o sansa, daca vede ca este preferat printre clienti. "Cand vad oamenii ca mananca asa, cu pasiune, ma gandesc ca trebuie sa fie bun. Asa ca nu ma las pana nu ajung la acea finete a gustului".

Articolul continuă după reclamă

Intrebat ce inseamna Top Chef pentru el, a chicotit, spunand ca "aici taiem in carne vie! si la propriu si la figurat!", facand referire la seriozitatea cu care il trateaza juratii, hotarati sa gaseasca cel mai bun bucatar-sef din Romania.

Cheful sau preferat din Romania este un bucatar de la Clubul Francez, Georges, pe care Nicolai il lauda, spunand ca poate transforma orice produs simplu intr-un preparat extrem de gustos: "Dintr-o linte sa faci ceva extraordinar... mie sefii astia bucatari imi plac!". Confruntat cu realitatea ca exista mai multi bucatari barbati decat femei, Nicolai ne da explicatia. El spune ca femeile gatesc din pasiune, pentru familia lor, in schimb barbatii muncesc si isi fac o meserie din a fi chef: "De asta sunt din ce in ce mai multi barbati care sunt bucatari si sunt renumiti."

Nicolai a incheiat interviul cu un sfat pentru tinerii care vor sa imbratiseze aceasta meserie. "Bucataria iti ia ani de zile, nu va grabiti! Trebuie sa incepi de jos si e foarte important sa ai de la cine sa inveti!", a conchis juratul Top Chef.

Alina Puscas: "Iubesc mancarea. Sunt foarte pofticioasa si cu greu ma abtin sa nu mananc la filmari"... Excelente reactiile dupa primul episod al showului Top Chef. Luni ne intilnim cu noi probe taioase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Citește și
x