Antena Căutare

Proba pe echipe: Lupu VS Piselli

In urma Probei de Foc, Ionut Lupu si Giovanni Piselli au fost desemnati conducatori de echipa. Provocarea pentru cei doi a fost sa gateasca 60 de portii de mancare si 60 de deserturi pentru o unitate de elita a Jandermeriei Romane.

Proba pe echipe: Lupu VS Piselli Galerie
Ionut Lupu in fata lui Chef Hadad

In urma Probei de Foc, Ionut Lupu si Giovanni Piselli au fost desemnati conducatori de echipa. Provocarea pentru cei doi a fost sa gateasca 60 de portii de mancare si 60 de deserturi pentru o unitate de elita a Jandermeriei Romane.

Fiecare din ei a avut posibilitatea sa isi aleaga bucatarii alaturi de care au dus la bun sfarsit proba iar cei alesi de Piselli nu au fost in culmea fericirii invocand, in principal, nationalitatea acestuia.

Ionut Lupu i-a avut alaturi de Mihai Zamfira, Cerasela Lungu, Dragos Iluta, Maria Ungureanu, Dana Dogantekin, Razvan Alexandru, Iosif Stefanescu, Ionut Nochit, Ovidiu Margarita si pe Mihai Ionita. Acesti au ales sa gateasca orez cu ratatouille de legume,chiftelute de vita si sos de sampanie iar la desert Mille foglie cu crema de vanilie si ciocolata.

In echipa lui Giovanni Piselli au fost Nico Lontras, Mihai Neacsu, Vasile Nicolae, Adrian Iuriciuc, Relu Corneanu, Aura Moscu, Robert Gheorghe, Marius Marincas, Robert Cirstea si Ionut Susala. Italianul a ales pentru jandarmi rissotto cu gorgonzola si cub de vita pane cu fructe uscate ,bacon crispy si sifonat de praz si un desert pe masura: Trilogie.

Chiar daca in imagini preparatele lui Ionut Lupu au aratat foarte bine, Chef Hadad a fost nemultumit.

Juratii nu au fost incantati de alegerea niciunuia dintre ei, considerand ca portiile de carne au fost mult prea mici. Cu toate acestea, Chef Hadad a fost de parere ca Ionut Lungu a fost mai organizat si a meritat sa castige.

Dupa aflarea verdictului, concurentii din echipa necastigatoare dau glas nemultumirilor. Mai exact, despre al lor conducator, Giovanni Piselli. Isi dau care mai de care cu parerea, concluzionand ca n-ar mai vrea sa lucreze cu "macaronarul". Italianul, incredibil de calm, da dovada de un tact incredibil. Explica, sincer, ce crede el, inchizand gurile tuturor carcotasilor: "Un bucatar bun nu gandeste asa. Nu trebuie sa judeci un om pentru ca e macaronar sau pizzar. Trebuie sa-l judeci dupa felul de a fi".

Proba de Foc trimite primul concurent la duel... Top Chef are cel mai taios juriu: Robert Carstea, primul eliminat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x