Antena Căutare

Proba pe echipe: Prin padure, la cautat de trufe!

Sefii de echipa au fost alesi: Ovidiu Margarita si Mihai Zamfira. Juratii le-au pregatit noi aventuri concurentilor.

Proba pe echipe: Prin padure, la cautat de trufe! Galerie
Proba pe echipe - la cautat de trufe

Sefii de echipa au fost alesi. Ovidiu Margarita si Mihai Zamfira, iar autocarul Top Chef a pornit in cautarea unei noi aventuri. S-a oprit in padure, unde concurentii nostri au aflat urmatoarea provocare: trebuie sa gaseasca... trufe. Aceste bijuterii printre ciuperci cresc la pana 40 de cm in pamant, iar ei trebuie sa se straduiasca sa aduca inapoi cat mai multe. Echipa care gaseste cele mai multe trufe castiga!

Dar nu vor fi singuri, ci acompaniati de unul dintre cei mai buni ghizi... o catelusa pe nume Matilda, special dresata pentru a gasi trufe. Juratul Nicolai Tand explica: cainii si porcii pot fi dresati pentru a gasi trufe. Cand sunt pui, cateilor li se pun trufe la sanul mamei, pentru a-i obisnui cu mirosul alimentului. Mai mult, exista trufe negre si albe, si sunt foarte rare, adauga Chef Hadad.

Cei doi sefi dau cu banul iar prima echipa ce porneste la vanatoare este cea a lui Mihai Zamfira. Concurentii se aventureaza in padure, ghidati de simtul olfactiv al bravei Matilda. Pe carari, in scorburi si jos la vale, nu exista loc pe care sa nu il cerceteze. La gasirea primei trufe, cu totii se entuziasmeaza, sunt imbiati de minunatul parfum pe care il emana. "Este o proba foarte frumoasa si foarte interesanta pentru orice bucatar din Romania", declara Nico Lontras.

Inca una si inca una, trufele se inmultesc. Timpul a expirat, trebuie sa se intoarca la jurati. Patrupeda Matilda merita toate laudele, spune echipa lui Zamfira.

Acum, este randul trupei lui Ovidiu Margarita sa se aventureze in padure. Pornesc alaturi de aceeasi catelusa fidela. Nu este usor, presiunea se simte, stiu ca trebuie sa bata echipa adversara daca vor sa ii impresioneze pe cei trei super jurati. Alearga si cauta cu determinare, iar unii dintre concurenti se gandesc sa o ajute pe Matilda si se apuca de sapat, poate...cine stie, vor avea si ei noroc!

Timpul trece si concurentii sunt in ultimul minut al probei. Alearga spre jurati, sperand sa ajunga la timp. Asta este, urmeaza jurizarea, astazi trufele sunt jurati si decid cine castiga si cine nu. Pentru a destinde putin atmosfera, atat juratii cat si concurentii fac schimb de experiente, povestind cum li s-a parut vanatoarea. Nicolai Tand face glume pe seama acestei probe: "Eu am fost la trufe dar nu am gasit trufe, in schimb am niste ghinde", ii amuza juratul.

Momentul numaratoarei a sosit. Fiecare echipa va pune cate o trufa, pe rand, pe un platou, iar cea care ramane fara trufe, va pierde. Ajunsi la cinci trufe, echipa lui Ovidiu Margarita este nevoita sa se opreasca. Oamenii lui Mihai Zamfira reusesc sa ii bata cu scorul final de 9 trufe la 5.

Tipete de bucurie si imbratisari intre membrii echipei lui Mihai Zamfira. Sunt felicitati de catre juratul Tudor Constantinescu. "Dumnezeu ne-a dat, a tinut cu noi, multumim cainelui", spune vesel capitanul Zamfira. De cealalta parte a "baricadei", echipa pierzatoare nu se poate sa nu-si arate dezaprobul. "Matilda astazi m-a dezamagit, maine merita mancare de pisici, la duel cu ea!", spune Dan Bogatu, suparat de pierderea probei pe echipe.

Proba de foc: Sandwich-uri de top... Pe muchie de cutit: Relu Corneanu mai are o sansa la Duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x