Antena Căutare

Top 10 Cei mai influenti bucatari din lume!

Asa cum sunt persoane care stabilesc tendinte in lumea fashion sau in cea a afacerilor, si in bucatarie exista lideri care influenteaza "moda" in materie de mancare .

Asa cum sunt persoane care stabilesc tendinte in lumea fashion sau in cea a afacerilor, si in bucatarie exista lideri care influenteaza "moda" in materie de mancare .

Cei zece bucatari de mai jos sunt cei mai influenti in lume. Desi s-au evidentiat prin lucruri diferite, sunt uniti prin dorinta de a se reinventa tot timpul.

1. Gordon Ramsay este singurul bucatar din lume care a primit zece stele Michelin, dintre care trei sunt ale restaurantului sau. Pe langa "spectacolul" pe care ni-l ofera in farfurii, el are si emisiuni in acest domeniu.

2. Jamie Oliver, zis si "Bucatarul Fara Secrete", a devenit celebru pentru ca are un stil practic in bucatarie. Sustine ca este impotriva alimentelor procesate si pune accentul pe mancarea sanatoasa si usor de preparat. Mai mult, cartile i-au fost traduse in peste 30 de limbi si s-au vandut in toata lumea.

3. Anthony Bourdain
a absolvit Institutul Culinar din America. De peste 20 de ani lucreaza in industria gourmet si a pregatit mancare in bucatarii faimoase.

4. Paul Bocuse
, ambasadorul bucatariei franceze, a devenit cunoscut prin promovarea importantei ingredientelor proaspete, de inalta calitate.

5. Thomas Keller
este numarul unu al Americii in materie de gatit. In plus, el este si autorul unor carti de bucate cu retete unice, inovatoare.

6. Rocco DiSpirito a inceput de la 10 ani sa gateasca, ajutand-o pe mama sa. La 16 ani a mers la Institutul Culinar al Americii si de atunci a pus piciorul in prag. E cel mai bun in imbinarea bucatariei italiene cu cea americana.

7. Wolfgang Puck, de origine austriaco-americana, are cinci restaurante, dar timpul ii permite sa faca totul perfect. Este bucatarul cu cele mai mari venituri, conform Celebrity 100.

8. Emeril John Lagasse
este atat bucatar cat si om de afaceri. Chef-ul este apreciat de revistele din sfera culinara, mai ales ca a inventat retete pentru proiectul "International Space Station", al NASA, care a avut ca scop imbunatatirea mancarii pentru astronauti.

9. Todd English inca mai are multe de spus in industria culinara. A devenit cunoscut datorita emisiunii "Gatind cu Todd English". In prezent, lucreaza ca bucatar-sef la Delta Airlines din America.

10. Charlie Trotter este si el un om foarte activ si influent in lumea bucatariei. Uimitor, dar este singurul care si-a dezvaluit toate secretele in emisiunile sale.

Foto: Hepta

Bauturi servite in eprubete, la prima cafenea-farmacie din Brasov... Inedit! Artistii care sculpteaza in... paine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x