Antena Căutare

Top Chef are cel mai taios juriu: Robert Carstea, primul eliminat

Cei 11 invinsi din proba pe echipe au trecut la urmatoarea proba avand doar 60 de minute pentru a putea sa indeplineasca provocarea.

Top Chef are cel mai taios juriu: Robert Carstea, primul eliminat
Robert Carstea

Cei 11 invinsi din proba pe echipe au trecut la urmatoarea proba avand doar 60 de minute pentru a putea sa indeplineasca provocarea.

Si cum 60 de minute nu erau indeajuns de putine, cei trei jurati au decis la jumatatea probei sa le mai ia inca 10 minute din timpul pe care il aveau.

Cele 10 minute au fost cruciale pentru preparatului lui Robert Carstea. Avand in vedere ca nu a stat destul de mult la cuptor, carnea a ramas prea cruda si, pana sa ajunga juratii sa o guste, acesta a ales sa o arunce la gunoi. Gestul sau l-a infuriat pe Chef Hadad care a decis ca e cazul ca bucatarul sa plece din concurs in acel moment.

Articolul continuă după reclamă

Pe langa eliminarea neplanuita, in pericol se mai afla cativa concurenti, de prestatia carora juratii nu au fost deloc incantati.
Proba pe echipe: Lupu VS Piselli... "Cel mai frumos e sa castigi pe muchie de cutit. Atunci simti ca traiesti!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x