Antena Căutare

Viata unei prăjituri în cuptor

Sărbătorile înseamnă multe lucruri, printre care și prăjituri. Toată lumea le coace, dar nu toată lumea înțelege exact cum se transformă acestea, aparent magic, în produsul final.

Un filmuleț animat realizat de către TedEd explică procesul pas cu pas al modului în care aluatul prăjiturilor se transformă în minunățiile delicioase.

Coacere este cu siguranță mai mult o știință decât o artă - care necesită măsurători precise, temperaturi exacte și ingrediente specifice iar creatorii filmului s-au gândit la o metodă cât mai "digerabilă" pentru a prezenta acest fenomen.

Cu siguranță, după această experiență, putem afirma ca "știința este dulce" în felul său.

Competiția culinară s-a încheiat luni cu un divorţ şi o eliminare... Daniel Grosu ne prezintă rețeta sa de "Fagure de miere"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x