Antena Group și-a lansat grila de toamnă printr-o serie de concerte în 3 dintre cele mai importante orașe din România

 
+7 click pentru
galerie

Duminică, 10 septembrie, Antena Group (Antena 1, Happy Channel, Antena Stars și ZU TV) a marcat lansarea grilei de toamnă prin 3 concerte desfășurate simultan  în 3 mari orașe din România: București, Iași și Timișoara. Sub sloganul „Mereu cu tine”,  „Ziua X”, așa cum s-a numit evenimentul, a adunat zeci de mii de români care au venit  pentru a cânta și a dansa alături de starurile lor preferate.   

Peste 10.000 de oameni s-au adunat aseară  în Piața Universității din București. Show-ul din capitală a fost prezentat de Diana Munteanu și Florin Ristei, iar în cea de-a doua parte, amfitrioni au fost Răzvan și Dani. Răzvan a avut de altfel și cea mai spectaculoasă apariție de pe covorul roșu: în cârje.

Cu piciorul în ghips, acesta nu a părăsit toată seara gradena aflată lângă scenă, aici fiind un loc special amenajat pentru el, chiar în mijlocul invitațiilor.  Pe scena din București au urcat  Matteo, Raluka, Alb Negru , Theo Rose, Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman (One), Nicoleta Nucă, FreeStay, iar spre final show-ul a fost completat de Delia și Carla’s Dreams.  Sfărșitul  serii a venit și cu o surpriză pentru cei aflați în piață: o proiecție spectaculoasă a Marelui Zid,  elementul principal al unuia dintre cele mai așteptate show-uri ale toamnei, „The Wall-Marele Zid”.

17.000 de oameni au venit și la Iași, acolo unde au fost așteptați de Mirela Vaida. Scena aflată în fața Palatului Culturii a fost luată cu asalt de Julie Mayaya, Roxana Cozma, Maxim, Vescan, band-ul X-Factor, The Colous, Ami și The Motans.  Show-ul de final i-a aparținut juratului X-Factor,  Ștefan Bănică.  

7.000 de oameni s-au adunat și în Piața Operei din Timișoara, acolo unde gazdă a fost Cosmin Seleși. Show-ul din orașul de pe Bega a fost susținut de Uddi (finalist X-Factor), Dalma, Akcent, Connect-R și Antonia. Surpriza de final a fost prezența trupei Holograf. Pe Dan Bittman telespectatorii îl pot vedea în această toamnă într-o nouă producție a Antenei 1, „Aici eu sunt vedeta!”.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe