LUNI, 16 SEPTEMBRIE 2013

Masina Innei ramane ca premiu la Radio ZU

In urma cu o saptamana, miercuri, Inna a postat pe pagina ei de Facebook ca masina la care tinea foarte mult a disparut. Totul s-a dovedit a fi o farsa bine pusa la punct de catre Radio ZU in complicitate cu echipa ei. Inna a aflat vineri ca Porsche-ul este in posesia celor doi prezentatori de la ZU. Dupa ce au anuntat-o ca masina este in stare buna, cei doi i-au facut o propunere indrazneata. Inna s-a gandit peste weekend daca va lasa masina in posesia echipei Radio ZU, iar astazi, spre bucuria tuturor, raspunsul ei a fost unul afirmativ.

Porsche-ul va fi oferit ca premiu la sfarsitul anului pentru unul dintre ascultatorii Radio ZU. Detalii despre concurs vor fi facute disponibile in curand pe www.RadioZU.ro si pe pagina de Facebook Radio ZU.

COMENTARII

STIRI TV

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!

acum -228 minute

Antena 1 aduce în faţa dumneavoastră un film premiat cu cinci Oscaruri, o capodoperă a cinematografiei, conturată în jurul iubirii, loialităţii şi istoriei.

STIRI TV

În seara asta, Catanga poate să bea! Paula Chirilă a câștigat prima ediţie a noului sezon "Te cunosc de undeva!"

acum 6 ore

Iar ca să-i faci față Corneliei Catanga, ai nevoie de mult talent, dar mai ales de multă muncă! Atunci când i s-a propus să participe la "Te cunosc de undeva!", Paula Chirilă n-a stat pe gânduri. Știa ce o așteaptă, dar noi nu știam. Spectaculoasă transformare!

STIRI TV

NU, CĂ transformarea ei chiar e spectaculoasă! Whitney Houston, știm că de acolo de sus și ție ți-a plăcut de Nicoleta

acum 7 ore

Doamnelor, domnilor, una dintre cele mai așteptate prezențe din cel de-al nouălea sezon "Te cunosc de undeva" a fost, fără îndoială, Nicoleta Nucă.

STIRI TV

George nu mai e prinț, e... prințesă! Cu el pe tocuri de 12 centrimetri, Rihanna ar putea să-și ia vacanță

acum 8 ore

George își va încălța pantofii cu tocuri de 12 centimetri, ca să o imite, cum doar el știe, pe Rihanna

STIRI TV

Cornelia Catanga-i numai una! GREȘIT! Stați să o vedeți pe Paula Chirilă: Poate cea mai spectaculoasă transformare fizică

acum 8 ore

Stați puțin, nu e Catanga? Cum să nu fie Catanga? Aceasta a fost reacția tuturor atunci când pe scenă a apărut Paula Chirilă, după ce ruleta i-a desemnat un personaj cu voce! Cu voce, domnule!

STIRI TV

Unde-i Liviu, nu-i tocmeală! Un Freddie Mercury ca la carte pe scena "Te cunosc de undeva!"

acum 8 ore

Talentul lui Liviu Teodorescu pare să fi fost moştenit din familie, căci tatăl său, Mircea Teodorescu, este actor. A crescut și și-a descoperit, treptat, spiritul artistic, moment în care și-a spus: "Eu vreau să fac muzică!"

STIRI TV

"Pe bune", e Inna! Theo Rose bifează prima transformare spectaculoasă de la "Te cunosc de undeva!"

acum 8 ore

Adolescenta-minune a muzicii românești a devenit una dintre cele mai apreciate interprete de către noua generație. La cei 16 ani ai săi, are calități vocale de invidiat, iar ele ne-am convins atunci când a urcat pe scenă, pentru prima dată, la "Te cunosc de undeva!"

STIRI TV

Ay, morena! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, debut în forță! Cu plete și pe tocuri, "fetele" s-au certat în fața juriului

acum 9 ore

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au tras lozul în prima ediție a celui de-al nouălea sezon "Te cunosc de undeva"! Direct pe travesti, concurenții, care "joacă la dublu", au avut de intrat în pielea surorilor de la Azucar Moreno.

STIRI TV

Te cunosc de undeva! Anca Țurcașiu, o prea frumoasă și talentată Madonna! La 45 de ani, arată și cântă FE-NO-ME-NAL!

acum 9 ore

Cea care deschide prima seară a noului sezon este superba Anca Țurcașiu. Deși știm că nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, trebuie să vă spunem că ruleta i-a ales pentru debutul la "Te cunosc de undeva" un personaj sexy și provocator, căruia, se pare, i-a făcut față cu brio.

STIRI TV

Talentul, moștenire de familie! Liviu Teodorescu bifează o nouă provocare, aceea de a fi concurent la "Te cunosc de undeva!"

acum 15 ore

Talentul lui Liviu Teodorescu pare să fi fost moştenit din familie, căci tatăl său, Mircea Teodorescu, este actor. A crescut și și-a descoperit, treptat, spiritul artistic, moment în care și-a spus: "Eu vreau să fac muzică!"

STIRI TV

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se ceartă care dintre ei e mai frumos, în travesti, la “Te cunosc de undeva!”

acum 18 ore

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu le vor imita pe surorile de la Azucar Moreno sâmbătă, 13 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”. Și și-au luat rolurile foarte în serios. “Am repetat cu Liviu și acasă la mine, nu doar la antrenamente”, spune Andrei.

STIRI TV

Rareş Dragomir participă pentru prima dată la ”Te cunosc de undeva”: "A fost o presiune enormă"

acum 19 ore

Este fiul unuia dintre cei mai apreciaţi compozitori din anii 80-90 şi va concura la emisiunea "Te cunosc e undeva". Rareş Dragomir a acceptat să ne răspundă şa o serie de întrebări: Cât de mare a fost presiunea asupra ta când ai ales o carieră...

STIRI TV

Sâmbătă, 20:00, START! Mega surprize în noul sezon "Te cunosc de undeva"!

acum 1 zile

Sâmbătă seară începe un nou sezon "Te cunosc de undeva!" Zece artiști-concurenți sunt nerăbdători să afle provocările la care vor fi supuşi în faţa unui juriu de temut.

STIRI TV

Război fără milă între Adriana şi Lavinia: "Nu te duce capul să vorbeşti cu mine!"

acum 1 zile

Vulcanul discordiei erupe din nou! Adriana i-a interzis Laviniei să mai glumească pe seama ei sau a lui Valentin!

STIRI TV

Nicolae: "Tata a murit când eu aveam nouă ani, iar mama nu s-a mai recăsătorit!"

acum 1 zile

Secrete dureroase despre familia lui Nicolae ies la iveală! Si-a pierdut tatăl la nouă ani!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

BASM ADEVĂRAT! Albă ca Zăpada a existat! A trăit la 1750, în Germania. Piticii erau copii-mineri, căutători de aur în Bieber!

Faimoasa poveste a Fraților Grimm, ”Albă ca Zăpada” se trage dintr-o istorie reală. Maria Sophia von Erthal este prințesa alungată de mama vitregă, după o ”discuție” cu o oglindă...

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare. Cu ajutorul...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!

Euforia.TVVezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

Miercuri,
20:30

Joi,
20:30

Sâmbătă,
20:00