Antena Căutare

„Ultimul Trib”, episodul 5. Cameleonii, Crocodilii și Lemurii se pregătesc pentru o nouă luptă pentru teritoriu! Ce își doresc concurenții

Cameleonii, Crocodilii și Lemurii își rămas-bun de la oamenii din sat, de la palmierii de pe insula pustie sau de la piscina de la vila de lux și intră într-o nouă luptă pentru Teritoriu, în cel de-al cincilea episod al emisiunii „Ultimul Trib”.

Cameleonii, Crocodilii și Lemurii își rămas-bun de la oamenii din sat, de la palmierii de pe insula pustie sau de la piscina de la vila de lux și intră într-o nouă luptă pentru Teritoriu, în cel de-al cincilea episod al emisiunii „Ultimul Trib”.

Dacă sportivii încearcă să își apere vila câștigată, celelalte două echipe speră să câștige proba din această seară.

Împinși de dorința de a obține o „cazare” mai bună sau de a-și păstra vila deja câștigată, Lemurii și Crocodilii intră în joc motivați, în timp ce Cameleonii, care în mod complet neașteptat au reușit să trăiască regește pe insula pustie sunt mult mai relaxați.

„Nu trebuie să avem niciun stres, pentru că nu avem absolut nimic de pierdut”, au spus aceștia, care înainte de a pleca de pe insula pustie au lăsat câteva lucruri „moștenire” celor care vin, între care coliba pe care au ales să nu o distrugă.

În plus, ei au lăsat un mesaj cu de bun venit, precum și indicații prețioase.

„Vreau să fac un duș, au trecut atât de multe zile”, a spus Silviu Mircescu.

Și colega lui, Ema Șerban, a recunoscut că acesta ar fi singurul inconvenient al traiului pe o insula exotică, dar pustie. „La un moment dat ne-am întâlnit cu Crocodilii, iar ei miroseau atât de bine, ne era și jenă. Noi am făcut duș doar în mare, nu știam cât de bine ne-am spălat, ne-am limpezit, nu m-am uitat într-o oglindă de o săptămână, nici măcar nu știu cum arăt”, a spus aceasta.

„Îmi doresc să rămânem toți șase. Nu contează unde. Important e să fim împreună”, a spus Lola Crudu, din tribul Crocodilii.

De partea cealaltă, în sat, Lemurii speră că o vreme nu se vor mai întoarce la localnici, așa că le-au făcut acestora mici cadouri înainte de a pleca.

Natura i-a venit de hac Paulei Chirilă în „Ultimul Trib”: „Ce caut eu aici? Abia aștept să plec!”... „Ultimul Trib”. Daniela Crudu a făcut o CRIZĂ DE NERVI. „Nu mai pot…”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x