Antena Căutare

Piesa care i-a adus lacrimi lui Horia Brenciu! Raluka, interpretarea sensibilă de la Uniplay Show

Piesa interpretată de Raluka în această seară, în cadrul show-uuli Uniplay, îi trezeşte emoţii intense lui Horia Brenciu, care a şi lăcrimat, la un moment dat, ascultând acedasta romanţă.

Piesa interpretată de Raluka în această seară, în cadrul show-uli Uniplay, îi trezeşte emoţii intense lui Horia Brenciu, care a şi lăcrimat, la un moment dat, ascultând acedasta romanţă.

Artista a cântat cu emoţie şi a reuşit să ne transmită sentimente frumoase. "Să-mi cânţi cobzar" este una dintre cele mai apreciate romanţe. A fost compusă de E. Seno Ionescu, compozitor, muzician și dirijor român. Acesta este cunoscut pentru compoziția.

Pe noi ne-a emoţionat momentul Ralukăi. A ajuns fix la suflet.

Ultimii doi câștigători Uniplay s-au tăvălit de bucurie! Câți bani le-au adus numerele alese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Uniplay Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/video/antena-1/uniplay/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/UniplayShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/6XVN05.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x