Antena Căutare

Adina Răducan, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon "X Factor", interpretare de excepție. Fostul solist al trupei Queen ar fi mândru de ea!

Nu degeaba a câștigat sezonul al patrulea la show-ului! Adina Răducan nu se dezice de talentul și pasiunea ei pentru muzică și este apreciată pentru strădania de a a-și face un nume pe piața muzicală.

Nu degeaba a câștigat sezonul al patrulea la show-ului! Adina Răducan nu se dezice de talentul și pasiunea ei pentru muzică și este apreciată pentru strădania de a a-și face un nume pe piața muzicală.

În primul sezon la care participat, Horia Brenciu a marchat și prima reușită ca mentor X Factor. A avut încredere în Adina și se pare că nu s-a înșelat.

Artista a distribuit pe Facebook un clip video, în care interpreta piesa "Love of my life", a celor de la Queen. La final, aceasta a fost aplaudată de toți cei prezenți în cafeneau în care aceasta s-a prezentat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adina început să cânte când încă nu împlinise patru ani.. La patru ani, a fost înscrisă de părinţi la un curs de canto la Şcoala Populară de Artă din Buzău, unde a impresionat profesorii cu vocea sa deosebită şi foarte matură.

În timpul uneia dintre competiţiile muzicale la care a participat, l-a cunoscut pe Horia Brenciu, care s-a îndrăgostit de vocea ei şi cu care a făcut duet pe melodiile "New York, New York", "Cabaret", "Cose della Vita".

"Această copilă minunată m-a vrăjit cu vocea ei încă de prima dată când am văzut-o şi auzit-o", declara Horia Brenciu despre Adina Răducan, în perioada colaborării dintre cei doi.

De asemenea, la numai 11 ani, a cântat alături de nume mari ale muzicii dar dintre toţi spune că cel mai bine se simte pe scenă lângă Luminiţa Anghel şi Horia Brenciu.

Cu Adina Răducan vă veți reîntâlni, în această toamnă. Artista a spus "Prezent!", în calitate de concurent, în noul sezon “Te cunosc de undeva!", care va încep în data de 10 septembrie, pe Antena 1.

"Îmi place să mă autodepășesc și să trăiesc mereu experiențe noi, prin care să mă dezvolt ca artist. Voi încerca să fiu cât mai receptivă, astfel încât fiecare personaj să îmi iasă cât mai bine. Sunt sigură că voi reuși să fac față cu brio”, spune Adina.

De asemenea, mentorul artistei, Horia Brenciu, va face show în noul sezon X Factor, care va începe vineri, 9 septembrie, tot la Antena 1. Oare va câștiga și anul acesta?

Nebunia Carla's Dreams depăşeşte graniţele României! Succesul "Eroinei" în Dubai, total neaşteptat... Video! Ștefan Bănică Jr, mai sincer ca niciodată! Interviu fără perdea: “Am cântat sub geamul unei femei. Am fost un ero...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x