Antena Căutare

”Am look, fac sală, arăt bine. Am mai făcut acasă câteva abdomene, să fie ok". Paul Milea a venit să se lanseze la X Factor și să-i cânte fostei iubite, plângând: ”E cu altul, dar încă se gândește la mine”

Paul Milea are 31 de ani, este din Aiud și a venit la ”X Factor” cu atitudinea potrivită pentru a deveni vedetă. Pe lângă voce, acesta consideră că are toate atuurile: ”Am look, fac sală, arăt bine și aș vrea să captez atenția publicului”.

Paul Milea are 31 de ani, este din Aiud și a venit la ”X Factor” cu atitudinea potrivită pentru a deveni vedetă. Pe lângă voce, acesta consideră că are toate atuurile: ”Am look, fac sală, arăt bine și aș vrea să captez atenția publicului”.

"Am mai făcut acasă câteva abdomene, să fie ok. Am fost și la salon, m-au aranjat, m-au pus la punct, m-au pensat, mi-au băgat șuvițele. Am și o privire mai aparte", a mărturisit tânărul cu un viitor de artist în față.

Paul a ales să cânte o melodie compusă de el pe pentru fosta sa iubită, care l-a parasit de un an pentru altcineva. ”E cu altul, dar nu e fericită, încă se gândește la mine”, a povestit Paul nostalgic.

"Tu trebuie să te întorci la ea. Pe tine te-a marcat. Sunteți predestinați. Nimic nu stă în calea dragostei, dragul meu", l-a consolat Delia.

"Ești diva care călărește scena!". Voinea Florina și Maria Gogu, concurentele pentru care Răzvan și Dani au pa... Ola, ola e! Toni Amboaje, IT-istul din Spania care a venit să cânte cu jurații de la X Factor. Are deja un album lansat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x