Antena Căutare

Arată ca un SUPER MODEL şi cântă IMPRESIONANT! Nicoleta Nucă, frumuseţea cu voce răpitoare

E din Chişinău, dar s-a mutat la Milano pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Ar putea lejer să strălucească pe podiumurile de prezentare, dar a ales s-o facă pe scena X Factor

E din Chişinău, dar s-a mutat la Milano pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Ar putea lejer să strălucească pe podiumurile de prezentare, dar a ales s-o facă pe scena X Factor.

Povestea Nicoletei Nucă e una emoţionantă. Ştie că fetele de vârsta ei au prietene bune, dar ea are ceva mai frumos. O mamă şi-o prietenă în aceeaşi persoană. Pentru ea a renunţat la viaţa ei obişnuită şi a ales să aibă grijă peste mări şi ţări, în momentele grele, de cea care i-a dat viaţă.

A venit cu mama ei şi la X Factor, iar înainte să intre pe scenă, în faţa juraţilor, a auzit exact ceea ce trebuie pentru a păşi cu încredere. "Tu eşti cea mai tare, tu vei câştiga".

A cântat despre o lume a bărbaţilor şi a făcut-o MINUNAT! Spectatorii au fost în picioare, juraţii n-au mai stat pe scaune şi chiar şi tu, cel care ai privit de la televizor, te-ai ridicat din fotoliu.

Pentru că povestea merge mai departe, nu încheiem. Vă lăsăm cu o scurtă reacţie a Deliei. "Cred că tu poţi fi fata care câştigă X Factor 2014".

Puteai să juri că va PLECA ACASĂ! E clătitar, visează să ajungă în Anglia şi ne-a surprins pe toţi! "Mai rămâi puţi... Ştefan Bănică trece „Dincolo de aparenţe” chiar de ziua lui, la împlinirea vârstei de 47 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x