Antena Căutare

Ariana Grande, Beyonce şi Christina Aguilera, într-o singură voce fenomenală! Alexandra Sîrghi, “Serenadă” care l-a cucerit pe Ştefan Bănica

Alexandra Serenada Sîrghi are 14 ani , vine din Galaţi şi îi place foarte mult să cânte. De la 9 ani s-a apucat de muzică, îndemnată de mătuşa ei, care a dorit să-şi împlinească visul prin ea.

Alexandra Serenada Sîrghi are 14 ani , vine din Galaţi şi îi place foarte mult să cânte. De la 9 ani s-a apucat de muzică, îndemnată de mătuşa ei, care a dorit să-şi împlinească visul prin ea.

A ales piesa “Ain't No Other Man”, de la Christina Aguilera, pentru a-I impresiona pe juraţi cu calităţile sale vocale şi i-a ieşit bine, bine de tot. “Vai de mine!” Încă de la primele acorduri, juriul a rămas umit.

Un mix între Ariana Grande, Beyonce şi Christina Aguilere. O voce care, cu siguranţă, va avea multe de spus în lumea muzicală, după o asemenea interpretare. Şi juriul ştie cel mai bine asta.

Jurizarea s-a lăsat cu aplauze şi cuvinte de laudă. Ştefan Bănica s-a declarant cucerit! “Eşti prinţe puţinele concurente din sezonul ăsta care m-au făcut să dansez”.

“Mulţumim lui Dumnezeu că te-a înzestrat cu o voce aşa de sepcaculoasa. Te primesc cu braţele deschise la X Factor”, a fost reacţia lui Horia Brenciu, încununată de un mare DA, urmat de Carla’s Dreams: “Eşti, de de parte, cea mai bună, până acum”.

DA pe bandă rulantă! Alexandra Serenada Sîrghi merge mai departe!

Clujul şi Mioveniul s-au reunit pe scena X Factor! Trupa "Black Squad" a trezit nostalgia juraţilor. Piesa „La... “Te ştiu, te ştiu”. Oana Sârbu, emoţie pură pe scena X Factor! “Amândoi v-aţi păstrat la fel de tineri”. Şi să vezi ce t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x