Antena Căutare

“Eşti fata cu cea mai bună mitralieră de la X Factor”. Mirela Cumpănaș, rapp de zile mari pe scena X Factor. Miki de la K-Pital a fost alături de ea

Cumpănaş Mirela Carla are 20 de ani şi este studentă la Conservator, secţia vioară. A venit la X Factor să afle mai multe despre ea ca artistă.

Cumpănaş Mirela Carla are 20 de ani şi este studentă la Conservator, secţia vioară. A venit la X Factor să afle mai multe despre ea ca artistă.

“Sunt pregătită şi de critici şi de păreri pozitive”, a spus aceasta, emoţionată. Mirela cântă în trupa lui Miki de la K-Pital, ca backing vocal.

“Vreau să îmi ridic nivelul cât mai mult. Să câştig experienţă, să cunosc oameni noi, să învăţ să cânt. Pentru că vorbim despre nişte juraţi care ştiu să cânte foarte bine. Au muncit la viaţa lor, de au ajuns aşa sus. Îmi doresc şi eu să muncesc”.

S-a prezentat în faţa juraţilor cu meldoia “Do It Like a Dude”, de la Jessie J. „Eşti fata cu cea mai bună mitralieră de la X Factor”, a exclamat Horia la sfârşitul momentului.

Însă, după interpretarea ei, juratul nostru curios a ţinut să o supună unui test. A chemat-o pe Miki de la K- Pital direct în scenă, pentru a cânta alături de colega ei. Şi au avut succes!

Imediat, a venit şi vremea jurizării! „Rapp-ul mi-a plăcut foarte tare, cântatul mai puţin”, i-a spus Ştefan Bănica Mirelei, votul lui fiind negativ.

Însă Mirela Cumpănaş a primit trei de DA de la restul juraţilor şi merge mai departe!

Este jumătate italiancă, jumătate africancă. Enrica Tara, de la X Factor Italia, direct în fața milioanelor de români! “... Alex Mladin a adus “Eroina” pe scena X Factor. Cea mai bună interpretare a piesei de până acum: „Eşti o provocare pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x