Antena Căutare

Fiica lui Costel Busuioc, în fața juraților ”X Factor”: "Mi-am anunţat tatăl cu o săptămână înainte"

După ce tatăl său s-a lansat în lumea muzicală în urma unui concurs de talente, fiica lui Costel Busuioc urcă pe scena ”X Factor”, în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1, pentru a afla dacă poate duce mai departe numele tatălui său în domeniul artistic.

După ce tatăl său s-a lansat în lumea muzicală în urma unui concurs de talente, fiica lui Costel Busuioc urcă pe scena ”X Factor”, în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1, pentru a afla dacă poate duce mai departe numele tatălui său în domeniul artistic.

Costel Busuioc, un muncitor român aflat în Spania, a devenit cunoscut în toată lumea după ce în 2008 a câștigat concursul ”Hijos de Babel” cu vocea sa de tenor. În urma competiției, românul, care până atunci lucra ca zidar pentru a-și întreține familia numeroasă, a primit un premiu de 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri și a început să călătorească în toată lumea pentru a cânta operă.

Între timp, Maria Ioana Tabita, unul dintre cei patru copii ai lui ”Pavarotti din Carpați”, încearcă să îi calce pe urme tatălui său și, anul acesta, s-a înscris la audițiile X Factor după ce a aflat de preselecții de la ”Neața cu Răzvan și Dani”.

În vârstă de 18 ani, Maria este pasionată de muzică, dar până acum a cântat doar la biserică și s-a sfiit să își anunțe părinții că va fi jurizată de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. ”Inițial nu îi spusesem că vin la X Factor, l-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoții, a povestit Maria.

În timp ce fiica sa va apărea în fața juraților pentru a afla dacă are ce îi trebuie ca să își croiască drumul în lumea artistică, tatăl său este plecat în această perioadă într-un turneu de un an în Statele Unite ale Americii și Canada.M-am obișnuit cu lipsa lui, am învățat să am grijă de mine și să fiu mai puternică. Mă simt foarte norocoasă că e tatăl meu, pentru că mi-e și prieten, vorbim foarte multe lucruri, a spus emoționată fiica lui Costel Busuioc.

Întrebată dacă ceea ce își dorește este să calce pe urmele tatălui său, Maria Busuioc i-a cucerit pe jurați cu răspunsul său: ”Aș vrea să îi calc pe urme, dar cu pașii mei”.

Cu toate acestea, Delia a fost cea care a sublinit faptul că fiica lui ”Pavarotti din Carpați” are o sarcină extrem de dificilă, având în vedere moștenirea tatălui său. ”Duce pe umeri povara tatălui, e greu să fii copilul cuiva care a demonstrat deja în muzică”, a precizat Delia.

Dacă a reușit să îi impresioneze cât să obțină și voturile lor și să treacă de proba audițiilor, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție plină de emoție a emisiunii X Factor.

Ce moment! Nicole Scherzinger şi James Arthur, interpretare de excepţie la "X Factor". "Make You Feel My... ”Eu cânt în forțaj, din gât, piept și stomac". Bogdan și Florian, frații Negrilă care au speriat X Factorul: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x