XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Horia Brenciu, omul gadgeturilor la "X Factor"! Juratul e „conectat” non-stop la tehnologie: filmează pentru vlogul său, face selfie-uri cu tableta, foloseşte aplicaţii de telefon mobil

 
+12 click pentru
galerie

Acesta este cu siguranţă sezonul gadgeturilor pentru juratul Horia Brenciu. În timpul filmărilor audiţiilor care se desfăşoară la Palatul Copiilor din Capitală, energicul Horia are surprize pentru fiecare zi.

VEZI ȘI: LIVE: "Mioriţa" by Horia Brenciu. Interpretare fabuloasă, alături de HB Orchestra

Atunci când nu filmează cu GoPro-ul, cameră pe care o foloseşte pentru vlogul său, face selfie-uri cu tableta, foloseşte aplicaţii de telefon mobil şi, mai nou, a arătat cum controlează o dronă cu ... puterea minţii. Desigur, totul s-a petrecut cu ajutorul unui regizor din echipa de producţie, însă simpaticul Horia şi-a avertizat colegii din juriu că le va arăta cum poate controla o dronă, spre amuzamentul celor din public. Ce au avut de spus ceilalţi juraţi, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon „X Factor” care începe în această toamnă. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii