Antena Căutare

Lecția de istorie pe ritmuri hip-hop cu rapidistul Flavius Enache. O altfel de piesă, un altfel de concurent: „Nu ne așteptam la așa ceva!”

E rapidist, e tânăr și exuberant. A umplut scena cu versuri de el scrise pe ritmuri folclorice și a reușit să-i facă pe jurați să îl privească cu mare curiozitate și interes

E rapidist, e tânăr și exuberant. A umplut scena cu versuri de el scrise pe ritmuri folclorice și a reușit să-i facă pe jurați să îl privească cu mare curiozitate și interes.

Flavius a avut o experiență de viață incredibilă pentru vârsta lui, iar faptul că a reușit să compună o piesă pe care vedetele din juriu să o catalogheze drept neobișnuită l-a transformat rapid și într-un favorit al publicului.

„Bravo, rapidistule” a spus dinamovistul Bănică, în vreme ce rapidistul Brenciu l-a jurizat cu începutul imnului echipei din Giulești.

Teodora nu se poate stăpâni: „Am emoții de mor!”. Jurații sar în ajutorul superbei candidate la un loc în finala „X Fact... „Aoleeeeu, mamăăă”. Maestrul Costică Florea, lecție de muzică lăutrească pe scena X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x