XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Melodia care a înnebunit România s-a auzit LIVE la Radio ZU! Arilena Ara, câştigătoarea X Factor Albania, a cântat o variantă specială a piesei "Nentori"

 

Are 18 ani şi un succes răsunător! Piesa "Nentori" face furori în România, ba chiar este numărul 1 în Shazam. Şi cum Radio ZU are cei mai tari invitaţi, Arilena Ara a venit să cânte LIVE o variantă acustică a melodiei. 

Arilena Ara a câştigat X Factor în Albania la doar 14 ani iar drumul său în muzică a fost, de atunci, unul frumos şi cu un succes garantat! Artista a povestit totul, în direct, la Radio ZU.  

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe