XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Melodia care a înnebunit România s-a auzit LIVE la Radio ZU! Arilena Ara, câştigătoarea X Factor Albania, a cântat o variantă specială a piesei "Nentori"

 

Are 18 ani şi un succes răsunător! Piesa "Nentori" face furori în România, ba chiar este numărul 1 în Shazam. Şi cum Radio ZU are cei mai tari invitaţi, Arilena Ara a venit să cânte LIVE o variantă acustică a melodiei. 

Arilena Ara a câştigat X Factor în Albania la doar 14 ani iar drumul său în muzică a fost, de atunci, unul frumos şi cu un succes garantat! Artista a povestit totul, în direct, la Radio ZU.  

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe