Antena Căutare

Noul sezon de X Factor se anunţă incendiar! Ea este concurenta pe care a pus ochii Ștefan Bănică!

În mai puţin de două luni, cel de-al şaptelea sezon X Factor va fi difuzat la Antena 1. În această săptămână au început audiţiile, iar juraţii se declară deja fascinaţi de concurenţi. Ştefan Bănică ne-a mărturisit că a observat deja o concurentă cu factorul X.

Emoţii, lacrimi şi glume savuroase. Într-un cuvânt - X FACTOR. Concurenţii şi juraţii şi-au unit forţele pentru a da startul celui de-al şaptelea sezon al show-ului.

„ Noi suntem aici ca să ducem mai departe nişte oameni talentaţi şi să transforme din oameni obişnuiţi, nişte cântăreţi care pot rămâne în istoria noastră muzicală.Tot felul de oameni, de diferite vârste, de diferite culturi şi asta cred că e frumos la X Factor, această diversitate”, a spus Ștefan Bănică

Ştefan Bănică, Delia, Carla's Dreams şi Horia Brenciu au avut deja parte de multe surprize în prima zi a audiţiilor.

„Sper să găsim şi anul acesta voci şi oameni care să aibă loc în industria muzicală românească. Chiar o fată cu o voce foarte foarte specială şi mi-a plăcut foarte mult. Am zis este prima deocamdată posibilă câştigătoare Xfactor”, a mai declarat rock-starul din juriul show-ului muzical difuzat de Antena 1.

Audiţiile cu juriul „X Factor" se desfăşoară săptămânile acestea la Palatului Copiilor din Bucureşti.

Familia lui Horia Brenciu s-a mărit. Juratul "X Factor", topit dupa noul membru... Cu cine cântă energicul Horia Brenciu, la „X Factor”? A doua zi de audiţii a venit cu surprize. Nici Delia nu a stat loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x