Antena Căutare

O prințesă de aur la X Factor... Loredana, concurenta care l-a făcut pe Brenciu să spună: „Ai mușcat cuvintele ca nimeni alta!”

Atunci când cânți cu plăcere jurații nu te vor privi cu respect. Loredana Anghelache un părinte fără cusur și o voce care va avea ceva de spus în actualul sezon de „X Factor”

Atunci când cânți cu plăcere jurații nu te vor privi cu respect. Loredana Anghelache un părinte fără cusur și o voce care va avea ceva de spus în actualul sezon de „X Factor”.

O mână de om născută în frumoasa Moldovă, dar ajunsă pe plaiuri argeșene a fost ultima calificată a episodului din această seară. Vocea sa lucrată și neobșnuit de bună i-a convins pe cei care iau deciziile cele mai importante.

Patru voturi favorabile din patru posibile pentru concurenta care a venit la preselecții alături de cea mai prețioasă ființă din viața sa.

O dramă a născut o voce impresionantă. Simion, băiatul cu chip de poveste, „a înghețat” publicul cu o piesă neobișnuită!... Hamude, încă un test pe scena X Factor. A cântat din suflet, cu dedicație și a fost încurajat de juraţi: “Te-a înşelat L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x