Antena Căutare

Olga Verbițchi și-a făcut VIDEOBLOG! Vezi primul episod filmat de câștigătoarea X Factor. Carla’s Dreams, încă un motiv să fii mândru de ea!

Frumoasa și talentata Olga Verbițchi și-a lansat un vlog pe YouTube, la scurt timp după ce a devenit câștigătoarea X Factor România. Moldoveanca a decis să mențină astfel o legătură mult mai strânsă cu fanii și susținătorii ei.

Frumoasa și talentata Olga Verbițchi și-a lansat un vlog pe YouTube, la scurt timp după ce a devenit câștigătoarea X Factor România. Moldoveanca a decis să mențină astfel o legătură mult mai strânsă cu fanii și susținătorii ei.

”Am decis să fac un vlog diferit de altele. Vă voi arăta aici imagini din culise, când voi merge la diferite emisiuni, show-uri”, spune Olga în primul episod al vloggului ei, pe care îl puteți privi mai jos.

Tânăra de 15 ani a devenit câștigătoarea marelui premui de la „X Factor”, la sfârșitul lunii decembrie a anului 2016. Pe lângă admirația unei întregi țări, Olguța a primit și 100.000 de euro.

Bravo, Olga! Suntem din nou mândri de tine!

Delia a fugit din ţară! Prima zi din 2017 a prins-o în aer! Frumoasa jurată „X Factor” i-a pus din nou pe jar pe admirat... Olga Verbițchi vorbeşte deschis despre colaborarea cu Carla's Dreams! Când vor scoate prima piesă împreună câştigătoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x